Depps mange ekser

Han er regnet som en av verdens kjekkeste menn, men kvinnene han har vært forlovet med er heller ikke å forakte.

(Side2:) Å si at Johnny Depp har hatt uhell i kjærlighet vil være det samme som å påstå at Verdal ikke er kjent for Lotto. Som 20-åring giftet Johnny Depp seg med Lori Allison, de var gift i to år. Skilsmissen kom i stand etter at Depp begynte å date Sherilyn Fenn fra Twin Peaks. Fenn påstod senere at Depp hadde fridd minst to ganger.

Dirty Dancing
I 1988 traff Depp Jennifer Grey fra Dirty Dancing, han fridde etter noen få uker. I 1989 var det slutt. Inn på banen kom Winona Ryder, og Depp tatoverte «Winona Forever» på armen (han har forandret det til Wino Forever nå). De var sammen i fire år, og var forlovet.

Kate Moss
Det tok ett år før Depp fant seg en ny kjæreste. Denne gangen var det ingen ringere enn Kate Moss. De datet i fire år, og Depp ville nok en gang gifte seg. Moss ble ikke med, og i 1998 ble det slutt. Slutten kom brått da Johnny traff Vanessa Paradis, som han fortsatt er sammen med. Han har to barn med henne, men de er ikke gift.

Eksene gifter seg
Jennifer Grey er gift med Clark Gregg, de har ett barn sammen. Lori Allison (Lori A. Depp) er fortsatt make-up-artist på filmer og TV. Hun har ikke giftet seg på nytt. Sherilyn Fenn ble gift med G. Toulouse Holliday i 1994, og fikk ett barn med ham før hun skilte seg i 1987. Kate Moss er sammen med Peter Doherty, og det er vel usannsynlig at de husker å gifte seg - om de hadde hatt lyst.

PS! Barna til Johnny og Vanessa heter Lily-Rose Melody Depp og John Christopher Depp. Sistnevnte kalles kun Jack.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.