RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor avgjør Moss trendene

Sist oppdatert:
Et minste lille fremskritt på motefronten for Kate Moss, kan få en hel moteverden til å skifte mening.

(SIDE2): Vi er rett og slett sultne på Kate-stilen.

Du trodde kanskje den trendy panneluggen var i ferd med å slippe taket, men den gang ei. Kate Moss er fortsatt den regjerende moteskaperen - og gjør nå panneluggen hetere enn noensinne.

Ikke til å motstå
«Luggtrenden fortsätter och jag kunde inte motstå klippet efter att ha sett Kate Moss ljuvliga frisyr. Så här blev det

Det skriver moteredaktør i Aftonbladet, Sofi Fahrman, etter å ha sett de ferske bildene av stilikonet Kate Moss. Hun viser opp et bilde av seg selv, der hun har klippet nettopp pannelugg.

Sofi er tidligere blitt kåret til best kledd i Sverige, og er med sin nettside med på å påvirke svenske jenters klesstil.

Kates motemakt
Side2 tipper flere vil klippe pannelugg etter å ha sett supermodellens nye frisyre, og Kate Moss' motemakt stopper trolig heller ikke der.

Kate vil også vise hvordan vi skal kle oss. De siste sesongene har supermodellen laget flere kolleksjoner for det populære og forholdsvis billige motehuset Top Shop. Den 25. oktober lanserte hun sin ferske julekolleksjon, med et forrykkende moteshow i London. Se trendene på bildet over.

Moten til julebordet
Kate Moss har dermed lagt motelinjen også for årets julebord. Ifølge stilikonet er det en helt enkel og sid sort kjole som gjelder, uten bh under og med et armbånd som eneste tilbehør.

Top Shop-trendene er også i ekte Moss-stil. Kjolene går i sort, sølv, skinnende blått og burgunder - og det skal gjerne være langt igjen.

Sexy i rødt
I høst har Moss stadig oftere vist seg også i knallrøde lepper og tilhørende neglelakk - en trend som trolig blir bare hetere og hetere. Senere har vi også sett stjerner som Heidi Klum og Charlize Theron med prikk like røde lepper.

Trendsetter
Supermodellen er uten tvil blant nåtidens heteste stilikoner. Hvorfor? Kanskje fordi nettopp hun klarer å skape trendene selv, og har en personlig stil. Men hele verden er sulten på henne siste antrekk og styling - og klarer derfor ikke å la være med å kopiere hennes stil.

Hun har gang på gang vært trendsetter for moter som skinny jeans, ultrakorte shortser i jeansstoff, støvler, vest, skjerf, Ray Ban-briller, buksedresser, hatter og slengbukser, bare for må nevne noe.

Se stort bildespesial på Kate Moss lenger ned. La deg inspirere - eller kjør din egen stil!

Les mer om mote her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere