*Nettavisen* Nyheter.

Derfor begynte hun å blogge igjen

Foto: ulrikkelund.com (ulrikkelund.com)

Ulrikke Lund er igjen en av Norges mest populære bloggere.

(SIDE2): Det er ikke mange månedene siden Side2 meldte at det var slutt for en av landets mest leste blogger. Ulrikke Lund lot tastaturet stå og de daglige oppdateringene tusenvis av lesere regnet med uteble.

LES MER OM MOTE & SKJØNNHET HER

For mye negativt
«Jeg orker ikke blogge mer», sa Ulrikke til Side2 i januar. Årsaken skal ha vært «en ny og annen bloggatmosfære» samt mange negative kommentarer.

- Det har vært mye negativt. Det har vært typisk sånn jentesjalusi hvor personer finner alle mulige feil på deg. Det er mye smålige greier, men folk skriver mye sykt. Det er jo internett og når du putter deg selv ut på den måten så får man høre det. Men å få 60 negative kommentarer i løpet av en dag er kjedelig. Da blir det veldig stress, sa en lei Ulrikke da.

Nå har hun imidlertid skiftet mening og er igjen en aktiv blogger med mange tusen lesere daglig.

Hvorfor begynte du å blogge igjen?
- Det ble en vanesak å blogge og jeg savnet det. Og så var det enkelt å komme inn i det igjen. Og så kom jeg over grunnene til at jeg ønsket å legge bloggingen på hyllen.

Du nevnte sist at negative kommentarer var en av grunnene til at du besluttet å slutte med bloggingen. Tror du dette vil forandre seg nå?
- Ja, det har forandret seg allerede. Jeg tok det opp i et innlegg og gjorde en statement ut av det, og det har faktisk hjulpet.

Så du slipper å moderere negative innlegg?
- Ja, det er ikke så mange av dem nå lenger.

Da Ulrikke la ned bloggen sin uttalte hun at hun hadde vokst fra både blogging og leserne. Når hun nå tar tastaturet – og kameraet – fatt på ny tror hun at ting vil være annerledes.

Hva vil bli annerledes denne gangen?
- Det blir jo selvsagt noen av de samme leserne, men jeg håper å nå nye også.

Hvordan skal du gjøre det?
- Jeg skal være mer meg selv og få fram mer av mine personlige meninger i innleggene. Det er lettere å kun skrive om ett tema, man er ikke så eksponert da. Så nå vil jeg skrive mer enn bare om mote, jeg ønsker å få sagt noe og å være der for leserne mine.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.