Derfor ble det slutt

SLUTT: Guro Huseby og Svein Are Trollsås har gått hver til sitt.

SLUTT: Guro Huseby og Svein Are Trollsås har gått hver til sitt. Foto: (TV 2)

Jakten-paret snakker ut om det vonde bruddet.

21.04.09 08:11

(SIDE2): - Vi gråt begge to, sier Guro Huseby (28) og Svein Are Trollsås (31) til Se og Hør om bruddet som ble kjent i helgen.

Les også:Slutt for Jakten-paret

Kjølnet
De falt pladask for hverandre på skjermen i fjor høst under «Jakten på kjærligheten» og hadde et lidenskapelig forhold til å begynne med, men følelsene kjølnet gradvis i tiden før påske.

I påsken ble en tur til Thailand med turtelduene vist på «God Kveld Norge» på TV 2, men det var etter denne turen at paret for alvor forsto at de ikke lenger kunne være sammen.

Til bladet forteller TV-bonden at følelsene for kjæresten hadde begynt å kjøle, og Svein Are på sin side sier at han merket usikkerheten hos Guro.

Gråt begge to
Grunnen til at forholdet til slutt var først og fremst at de begge ønsket forskjellige ting og at de ikke klarte å videreutvikle forholdet. .

- Vi så liten mulighet til å fortsette forholdet, da vi begge hadde forskjellige ønsker og følelser. Det kunne ikke gå, sier Guro til bladet.

Da bruddet var det faktum gråt og trøstet de hverandre som best de kunne - og forteller åpent at de begge er svært triste.

Bodde hver for seg
«Jakten på kjærligheten»-paret har bodd hver for seg siden de ble kjærester i høst, hun i Oslo og han i Sandefjord. De to hadde ikke, som det andre «Jakten»-paret Silje Stensland (29) og Andreas Gran (24), konkrete planer om å flytte sammen, men de snakket om både gård og drøm om barn i fremtiden. Slik skulle det allikevel ikke gå for Guro og Svein Are.

Til Side2 tidligere i år fortalte Guro at hun og Svein Are forsøkte å se hverandre så mye sammen som mulig og at presset fra medias side har vært stille siden i vinter.

- Vi oppdaget at vi hadde snakket mer om forholdet vårt i media enn med hverandre, sa hun den gang.

Les mer her:Fortsatt like forelsket?

Ny runde
Selv om realitykjærligheten ofte tar slutt er det i mai er det klart for runde sju av den populære realityserien - og da presenteres åtte nye bønder for TV-seere som kan sende inn frierbrev.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.