RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(G4 TV)

Derfor elsker gutta henne

Sist oppdatert:
Leken «Iron Man»-aktuell modell.

(SIDE2): Etter å ha tolket rollefigurer som «Girl 1», «Hostess» og «Asian Mob Girl» i filmer som hopper over kinolansering, har Olivia Munn fått tv-oppsving via «Attack of the Show!». Et slags amerikansk «Manshow», med fokus på videospill, tegneserier, jenter og øl.

Her må hun takle sporty, teite og sexfikserte utfordringer, noe hun vanligvis tar på strak arm. På lenken nedenfor kan du se henne stupe i en gigantisk kake og bli tilgriset av krem, bli forvandlet til en lesbisk superhelt, samt at hun må forsøke å svelge en hel pølse (uten lompe).

SE OLIVA MUNN IMPONERE MED TV-SEERNE!

Nå får den kinesisk-tyske Oklahoma-piken en stor Hollywood-sjanse via «Iron Man 2». I et intervju med tv-personligheten Carson Daily forteller 27-åringen at regissøren gav henne jobben over telefonen, skriver 730.no.

- Jon Favreau kjente til mye av arbeidet mitt, iallefall mange av sketsjene jeg har gitt ut, og han tenkte «dette er jenta». Han visste at jeg kan improvisere, og bokstavelig talt tilbydde meg rollen via en telefonsamtale.

- Når man har med Robert Downey Jr. så blir det mye «improv». Om og om igjen. En dag gjorde jeg mye «improv», og jeg fikk statistene - som er der hele tiden - til å le, noe som gir deg en god følelse. Plutselig stopper Robert innspillingen. «Kan vi gi Olivia en applaus? She's rocking it right now! Det var som en drøm, bare større.

I intervjuet snakker gladjenta også om sin Playboy-fotoshoot, som hun pussig nok fikk gjøre uten å vise så mye som en liten pupp. Men Olivia synes makeupartisten gjorde at hun på forsiden av bladet ser ut som en jente med dollarsedler på nattbordet. (Les: Prostituert.)

«Iron Man 2»-skuespilleren er i Maxims januarnummer skutt av kjendisfotografen Miko Lim.

SE VIDEO FRA OLIVIAS MAXIM-SHOOT!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere