RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor er du i dårlig form

Det finnes bare en eneste grunn til at du er i dårlig form.

(SIDE2): Noen sliter mer enn andre med å komme i form, men stort sett er det bare én grunn til din dårlige form.

Du er ikke motivert
Vi er alle forskjellige og selvfølgelig sliter noen av oss mer enn andre med å komme i form. Likevel er gjerne den største og som oftest den eneste grunnen til at vi ikke klarer det, at vi ikke går 100 prosent inn for å oppnå våre mål.

Trener du hardt nok?
Folk pleier å spørre meg om hvordan jeg kommer i form, og hva slags hemmeligheter jeg sitter inne med, gjerne siden de selv mener de trener hardt, men likevel ikke får det til. Dette er gjerne de samme jeg ser fyllesyke halve uka, og som jeg «fersker» på vei ut av McDonalds med en burger i hånda.

Flinke til å skulke
I tillegg til at mange av oss er eksperter i å skulke unna trening, så er vi også flinke til å gi absolutt alt i perioder for så å gå lei. Begrepet «periodetrenere» er noe som har fått en større og større betydning, og som sagt skyldes gjerne dette fenomenet at vi går ut for hardt. Du blir ikke supermann på én dag, men klarer du derimot å holde ut vil du bli overrasket over hva du kan få til med kroppen din.

Få snarveier
Det finnes få snarveier til trent kropp, men likevel er det metoder som gjør at du ser resultater kjapt, som for eksempel ved å kjøre gerilja kardio. Les mer om det på min treningsblogg her

Ikke gi opp
Så uansett hva du gjør, ikke gi opp! Det er foreløpig bare februar måned, og hvis du bestemmer deg for å komme i form til sommeren og du ikke gir deg halvveis, så kommer også du til å klare det.

LES MER OM TRENING, HELSE OG VELVÆRE HER

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere