RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor er hun utro

Det er mange grunner til hennes utroskap. Vi forteller deg noen av de.

Tror du at kvinner er utro av følelsesmessige grunner og menn på grunn av fysiske må du tenke deg om igjen. Det er mange grunner til at kvinner velger utroskap. Her er noen av de.

Manglende lidenskap
Er det ikke lidenskap i forholdet kan det være vanskelig for begge parter å holde seg trofast. Mens menn ofte gjør det slutt på grunnlag av dette kan kvinne ofte føle at dette er grunn nok til å gjøre det slutt. Da er det lett å bli fristet av spenningen som andre kan gi henne.

Utsette bruddet
Timing er viktig når man skal gjøre det slutt med noen og ofte kan tidspunktet for å gjøre det slutt ikke være riktig. Om han har mistet jobben eller noen han er glad i er det ikke lett å gjøre det slutt. Dette er spesielt for kvinner som ofte er meget omtenksomme. Dette kan føre til at hun er utro.

Avstand
Om man bor eller oppholder seg fra hverandre over lengre tid kan man lett falle for fristelsen å være utro. Savner man noen kan man ofte lete etter erstatninger som man ikke finner andre steder.

Savn
Om det er noe hun inderlig savner ved deg kan hun lett bli tiltrukket av de som har disse egenskapene. Om dette er selvtillitt, holdninger, interesser eller andre ting kan hun fort bli tiltrukket av de som innehar disse egenskapene.

Hevn
Om hun oppdager at hun er blitt bedratt er det en sjanse for at hennes partner får smake sin egen medisin. Hevn kan drive en kvinne til utroskap.

Singel? Finn kjærlligheten her.

(Kilde: HappenMagazine)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere