RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor falt PSI

Sist oppdatert:
Analysebyrået Corporate Advice and Research (CAR) kommenterer og forklarer i dag gårsdagens kraftige fall for PSI, i etterkant av selskapets kvartalsrapport
PSI falt i går 8,8 prosent til 2,19 kroner etter å ha kommet med kvartalstall.

CAR mener fallet kan forklares med tre forhold:

For det første solgte økonomidirektøren 400.000 aksjer. Dernest ble et prosjekt med NorgesGruppen meldt å ligge litt etter skjema. Til sist var kontantstrømmen fortsatt svak, med minus 6,5 millioner etter drift og driftsinvesteringer i fjerde kvartal isolert. Tilsvarende tall for året som helhet var minus 21 millioner kroner.

Det pekes på at PSI består av tre sammenslåtte selskaper, som det har vært vanskelig å estimere. Men analysebyrået mener likevel tallene for fjerde kvartal var som ventet eller litt i overkant.

CAR tror virksomheten i iTechnnology-delen blir solgt, og at resten av PSI vil levere et driftsresultat før goodwillavskrivninger (EBITA) i 2004 på 17 millioner kroner.

CAR tror PSI-aksjen i løpet av et halvt år vil gå til 2,50 kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere