RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor må du slå opp

Sist oppdatert:
Hvorfor er dere sammen egentlig?

(SIDE2): Alle par krangler innimellom, og alle forhold må kjempes for. Men når vet du at det ikke er noen vei tilbake og et brudd er uungåelig?

Mangel på kontakt
Da dere ble sammen var dere desperate etter å ha kontakt konstant, og e-poster og sms-er ble sendt hele tiden. Nå gidder du ikke sende en melding, og i alle fall ikke ringe kjæresten din. Hvis du i tillegg ikke gidder å ta telefonen når du ser din kjæres nummer på displayet er det kanskje på tide å kutte tråden for godt.

Dere snakker ikke om fremtiden
Nye par diskuterer ofte reisemål, bosted og kanskje til og med barnenavn hele tiden fordi det gir en følelse av trygghet. Hvis du har kommet til det punktet at partneren din grynter når du prøver å starte en slik samtale, uansett om det gjelder ekteskap eller en konsert du vil se, bør du kanskje revurdere deres framtid sammen.

Dere har ikke lenger sex
I begynnelsen var dere så aktive at kaniner minnet om munker i forhold. Men nå er det slutt på moroa, og ingen av dere har egentlig lyst. De fleste forhold har tørkeperioder, men noen ganger er gnisten borte og det er et tegn på at forholdet går dårlig.

Dere gidder ingenting
Det er jo ikke slik at man skal behøve å dra til Roma annenhver måned for å holde romantikken i live. Men det skal heller ikke være slik at du er mest lykkelig når dere ser på TV eller film, og ikke trenger å prate med hverandre.

Dere er slemme
Det som før var tullete erting og rampete flørting har blitt tid stygge krangler hvor dere spiller på den andre personens svake sider. Vekt, sengeegenskaper og fysikk blir stadig kommentert og latterliggjort, også til andre.

Dere krangler over småting
De sjarmerende særegenhetene du en gang forelsket deg i irriterer deg nå enormt, og hver gang han eller hun kommer med en teit vits har du mest lyst til å løpe ut døra. Dere krangler over ting dere pleide å le vekk, og det er kanskje lurt å sette en stopper før det blir stygt.

Du har hemmeligheter
Nøkkelen til et godt forhold er ærlighet og tillit. Men føler du at du ikke lenger kan fortelle noe uten at det blir spredd til alle dere kjenner, og dermed begynner å holde på informasjon som er mer eller mindre viktig har dere ikke lenger det i forholdet.

Dere krangler offentlig
Å brette ut privatlivet sitt til offentligheten er forbeholdt realityserier, og når du ikke lenger bryr deg om hvem som hører dere krangle er det et tegn på at du har mistet respekt for den andre.

Du drømmer om frihet
Før var dere sammen hvert sekund av døgnet, og det var en sorg å være borte fra hverandre mer enn en time. Nå begnner du gradvis å gå mer ut med venner, finne unnskyldninger for å være alene og kanskje jobber du overdrevent mye overtid for å slippe å tilbringe mer tid med den andre enn absolutt nødvendig.

Du endrer oppfatning
Før så du på den andres små skavanker som søte trekk syntes du nå er direkte stygt. Den søte nesa får henne til å ligne på en gris, fregnende hans minner deg om spedalskhet og du fokuserer bare på ting som irriterer deg.

(Kilde: AskMen.com)

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere