RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor skal du ikke sniffe kokain

Sist oppdatert:
Millionæren James (45) har mistet store deler av nesa.

(Nettavisen): Ifølge politiet i Oslo bruker en av hundre nordmenn kokain hver dag. Etter å sett bildet av nesa til britiske James Brown fra Wales bør statistikken synke betraktelig.

Å ha nese for den dypt skadelige fornøyelsen kan i verstefall ende med en «omvendt pinocchio-effekt». Slik gikk det i hvertfall for den kokianavhengige millionæren.

Ifølge det lokale politiet i Wales har han nemlig sniffet så mye kokain at nesa hans langt på vei har kollapset og falt sammen, skriver lokalavisen Walesonline.

James Brown, som ifølge lokalavisen er godt kjent for sin ekstravagante millionærlistil, ble i forrige uke pågrepet av politiet i sin Bentley. I bilen ble det funnet kokain for rundt 1,5 millioner norske kroner, noe som sendte «kokakolikeren» bak lås og slå i fem år.

I forbindelse med rettssaken fortalte James Brown dommeren om sitt omfattende kokainbruk - inkludert hvordan han finansierte sitt enorme, daglige inntak av det hvite pulveret. Brown forklarte også hvordan kokainmisbruket førte til at han ble så paranoid at han kjøpte en hel haug med ulovlige skytevåpen.

Politet fant blant annet en 9mm halvautomatisk Walther PP1 pistol, som er lik den pistolen som brukes av James Bond, ifølge Herald Sun.

Mest lest på Nettavisen nå:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere