RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Derfor vil damer ha opptatte menn

(Crestock)
Går damene alltid etter typen din? Få 10 grunner på hvorfor her.

(SIDE2): Har du hatt kjæreste noen gang, så har du kanskje også hatt følelsen av at ikke alle damer lar typen din i fred - selv om det er helt tydelig at han er opptatt.

Du har ikke misforstått situasjonen - damer går gjerne etter opptatte menn, med fullt overlegg. Det mener i hvert fall askmen.com, som også mener å vite årsakene til denne noe fine fremgangsmåten for å finne seg mann.

Herrebladet påstår sågar at kvinner er som møll mot lyset, når det gjelder å legge seg etter menn som har forpliktet seg annet sted.

1. En av grunnen er at kvinner vil ha det de ikke kan få. Det gjelder ikke bare opptatte menn - men også designer klær og -sko, for dyre smykker og vesker.

2. En annen årsak er at kvinner tror menn som er opptatt er tryggere. Det er menn som er ufarlige å snakke med, for han er jo harmløs i og med at han er i et forhold. Tror hun - men etter en stund har hun selvsagt latt seg sjarmere (en mann det går å prate med!), og dermed er det gjort.

3. Menn med kjærester blir også snakket pent om. Av kjæresten - og damer skryter gjerne av hvor flink han er, snill, kul og muskuløs. Ikke det smarteste, dersom tilhøreren er dame, som gjerne vil ha et slikt eksemplar av en mann.

4. Menn generelt oppfattes ofte som seksuelt utstuderte - de er bare ute etter en ting. Opptatte menn blir gjerne sett på som mer høyverdige og ikke helt primitive i så måte. Med andre ord, kvinner som til vanlig mener menn bare er ute etter å få seg, slapper mer av i en opptatt manns nærvær, og dermed liker hun han bedre.

5. Mindre sjarmerende ved damer, er at de vil ha det andre damer har. Liker en annen dame denne fyren, så er han sikkert verdt (noe), og dermed verd å prøve seg på. Han har jo tydeligvis bestått kjærestetesten.

6. En annen grunn, som også gjelder menn, er behovet for å føle seg uimotståelig. Dersom en fyr risikerer forholdet sitt for en natt med en annen kvinne, hvor attraktiv er hun ikke da?

7. Opptatte menn anses også som bedre utrustet enn andre menn - ikke nedentil nødvendigvis, men de har tydeligvis kvaliteter andre menn mangler. Single menn må være single av en god grunn, menns opptatte er kvalitetssikret av andre damer (kjæresten).

8. Utfordringen ved å kapre en opptatt mann skal heller ikke underslås. Det er nemlig ingen vanskelig kunst å hugge tak i en singel fyr, men en som er opptatt er hakket vanskeligere. Han vil neppe gamble for mye med å miste dama han har - men utfordringen ligger der altså.

9. Andre kvinner er bare ren ondskap - de har lyst å føkke med dama hans. Noen for å hevne seg, andre fordi de kan.

10. Atter en årsak kan være at opptatte menn har selvtillit. Når de er på byen, så henger de ikke som raringer alene i hjørnet eller kjøper kompisene med halvlitere. i stedet forgudes de av dama, mens de trygt står og holder rundt henne. Hva er bedre tegn på hjerne, selvtillit og sjarm?

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere