*Nettavisen* Nyheter.

Derfor vil unge menn ha «cougars»

Hva er det egentlig med disse kvinnene som er så tiltrekkende for guttevalpene?

27.05.12 12:07

(SIDE2:) Erfaring, erfaring, erfaring.

Mer fra Side2.no: Besøk forsiden

Tilfeldig sex
En brukerundersøkelse gjort av nettstedet cougared.com for cougars (de modne kvinnene) og cubs (de yngre mennene) har sett på hva guttene tenner på hos det motsatte kjønn. Modenhet og mer sexerfaring betyr helt klart mest viser undersøkelsen. Videre viser resultatene at det kun er et fåtall som faktisk ønsker å innlede et varig og forpliktende forhold til den eldre kvinnen.

Nesten en fjerdedel av de spurte, 24 prosent, innrømmer at de kun er ute etter tilfeldig sex. 23 prosent svarer at de faktisk søker etter en cougar-kjæresten, mens åtte prosent er på jakt etter en cougar de kan dele resten av livet sitt med. 13 prosent viser at den største grunnen for å søke en voksen dame er at de kan lære dem om hvordan å ha god sex

Det kan også være greit å vite at 11 prosent av guttevalpene sier at de jakter i dette markedet for å finne en «sugar-mama» som er i stand til å gi ham kostbare gaver, invitere med ut på reise og så videre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Kvinner over 40 scorer høyest
På spørsmålet «Hva liker du best ved en eldre kvinne» svarte nøyaktig halvparten av de først og fremst blir tiltrukket av modenhet og tillit. En noe eldre kvinne som bringer dette inn i forholdet vil uten tvil også bringe dette inn på soverommet, skriver ekstrabladet.dk.

Følg Side2 på Facebook - klikk her!

Når det er snakk om unge gutter og modne kvinner i denne undersøkelsen er guttene i alderen 18 til 30 år. I forhold til deres erfaringer og hvilke kvinner de liker best er det damer i alderen 41 - 45 år som scorer flest poeng med 42 prosent av stemmene. Kvinnene i alderen 35 til 40 år måtte ta til takke 29 prosent. Aldersgruppen 46 til 50 år var 18 prosent, 51 til 60 år ble tildelt syv prosent, mens «gamlingene» over 61 år og eldre fikk fire prosent av stemmene.

Trygge på seg selv
Sexolog Gro Isachsen har tidligere uttalt til Side2 at cougar-cubs-fenomenet er langt mer utbredt enn vi kanskje tror, og forekommer i alle samfunnslag overalt. Hun er enig teorien om at yngre menn tiltrekkes av eldre kvinner fordi de ofte har en seksuell trygghet.

Videre forklarte hun at kvinner i en viss alder tør å ta ut mer av sin seksualitet, og tar langt mer styringen over egne behov. De tenker ikke så mye på egen kropp og hvordan man tar seg ut, som det å nyte. Sexologen tror også at noen kvinner bruker forholdet som en bekreftelse på sin seksualitet, andre igjen for å leke litt.

LES MER HER: - Det handler kun om sex

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.