RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Design årets glass

Sist oppdatert:
Bombay Sapphire inviterer unge norske designere til å være med i Bombay Sapphire Designer Glass Competition.

Bombay Sapphire Designer Glass Competition har lenge blitt ansett som en prestisjetung designkonkurranse. Og i forbindelse med Designåret 2005 har konkurransen endelig kommet til Norge

(Bildet viser fjorårets vinner av konkurransen.)

Årets glass
Bombay Sapphire inviterer norske designere som er over 20 år og fremdeles er under utdannelse, eller har jobbet maks fire år profesjonelt med design, til å delta i konkurransen Bombay Sapphire Designer Glass Competition 2005 om å designe årets cocktailglass.

.Hovedpremien for den norske finalisten er reise og opphold i Milano under Salone de mobile. som er verdens største møbel- og designmesse i april 2005. Samt deltakelse i den internasjonale Bombay Sapphire Designer Glass Competition 2005. Hovedpremien i konkurransen er på hele 10.000 dollar.

Stor mulighet
- Dette er en kjempestor mulighet for unge uetablerte som ønsker seg en designkarriere. Flere av de internasjonale vinnerne har sett karrieren skyte fart etter oppmerksomheten ved å vinne en slik konkurranse, spesielt siden konkurransen har så høy stjerne i det internasjonale designmiljøet, sier Alexander Sylte, som er prosjektansvarlig hos arrangøren LivingGroup i en pressemelding.

Den norske vinneren vil bli kåret 15. februar på utestedet Blå i Oslo, der også alle finalistene vil bli utstilt.

- Vi håper at Norge i denne konkurransen skal klare å hevde seg helt i teten internasjonal, vi har vært i kontakt med flere lovende deltakere allerede. Vi gleder oss til å se alle designarbeidene når innleveringfristen går ut 26. januar, sier Sylte.

Mer informasjon om konkurransen finner du her og her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere