RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Designer-TV på tomgang

Sist oppdatert:
«Designerspirene» sliter med å holde på oppmerksomheten.

Designerspirene
Mandager klokken 21.30 på TV3

«Designerspirene» er en norsk versjon av Project Runway, som ble nominert til Emmy i klassen «Outstanding reality-competition program» i både 2005 og 2006.

Hver uke får designerspirene en ny oppgave som skal løses på kortest mulig tid. Den skal teste deres ferdigheter, kreativitet og evne til å jobbe raskt og målrettet. En fagjury fra motebransjen bestemmer hvem som må forlate konkurransen uke for uke.

Til slutt står de igjen med én designerspire som vinner premien som vil få fart på karrieren. Premien består av forskjellige elementer som vil åpne dører i en tøff bransje og hjelpe designerspiren på veien mot suksess

Sånn rent umiddelbart er «Designerspirene» et spennende konsept. Jeg fulgte litt med på den amerikanske versjonen da den gikk. Dessverre har ikke den norske versjonen den samme nerven. Deltagerne i den norske er så spesielle at folk har vanskeligheter med å se for seg hvordan man skal kunne gå med klærne, så klart med et par unntak. De amerikanske designerspirene laget nå i hvert fall klær folk kunne tenke seg å gå med.

Dessuten var det flere intriger i den amerikanske. Her blir alle bare snille og greie med hverandre. Vendela Kirsebom er så avslappet at man aldri får føle den helt store spenningen. Jeg gir programmet en sjanse, fordi det har potensiale til å bli litt høyere temperatur etterhvert som det blir færre deltagere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere