*Nettavisen* Nyheter.

Designerspirenes sprøeste antrekk

Mandag kveld er det finale i «Designerspirene» på TV3. Se deres sprøeste antrekk her.

(SIDE2:) Gjennom ti episoder har designerspirene kjempet om å bli Norges neste store navn innen klesdesign. Mandag skal en vinner kåres. Iselin, Tina og Daniel er de tre som har tatt seg til finalen og som kjemper om premien.

Under lørdagens Gullrute-show hadde to av finalistene sine kreasjoner representert. Vendela Kirsebom kom i en blekgrå kreasjon laget av Iselin og Christine Koht hadde på seg en iøyenfallende gullkjole som Tina Haagensen stod bak.

I løpet av programmet har spirene designet mange antrekk, enkelte litt mer utagerende enn andre. Vi har samlet de sprøeste antrekkene i bildekarusellen under.

Premien består av:
- En tur til New York, med inngang til Fashion Week der designeren får anledning til å møte noen av de fremste designerne i verden (noe som er nærmest umulig å få til for vanlige folk).

- visning av sin egen kolleksjon på Oslo Fashion Week til høsten.

- utstilling og distribusjon på DiN (Design in Norway) på Steen og Strøm.

- spread i Elle på flere sider.

- en avansert symaskin fra Janome til ca. 40.000,- (Janome Memory Craft 11000), som er en av de nyeste og beste maskinene på markedet.

- 150.000,- i kontanter.

- Gründerpakke fra Innovasjon Norge:

1. Etablererstipend på 150.000 kroner

Stipendet kan brukes til å utvikle forretningsplan, dekke etableringskostnader, markedsarbeid, utvikle/designe prøvekolleksjon og dekning av reiser i forbindelse med produkt- og markedsarbeid.

2. Deltakelse Innovasjon Norges strategi- og lederutviklingsprogram for små og mellomstore bedrifter, verdi 120.000 kroner.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.