*Nettavisen* Nyheter.

Destiny´s Child klar for Nordic Music Awards

Det er nå klart at Destiny´s Child gjør Europa-comeback i Oslo Spektrum under utdelingen av Nordic Music Awards lørdag 23. oktober. Andre artister som er klare er norske Odd Nordstoga, svenske Ana og danske Swan Lee.

Etter et par år med solo-arbeid, er Beyoncé Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams endelig klare til å forene krefter igjen og slippe nytt materiale sammen som Destiny´s Child. Første gang de opptrer utenfor USA etter gjenforeningen, er under den spektakulære Nordic Music Awards-utdelingen i Oslo Spektrum lørdag 23. oktober.

- Det er kjempestas å få Destiny´s Child til Nordic Music Awards. Dette viser at et skandinavisk musikkshow er attraktivt for store internasjonale artister. Showet vil også være en glimrende anledning for nordiske topp-artister til å profilere seg sammen med de internasjonale stjernene, sier TV 2s presseansvarlig for Nordic Music Awards, Bjarne Laastad.

Nordiske topp-artister

Av norske artister kommer Odd Nordstoga, sommerens ubestridte norske platesuksess. Albumet «Luring» har toppet VG-listen i utrolige 14 uker, og Odd Nordstoga er dermed selvskreven under Nordic Music Awards.

Fra Sverige kommer Ana, det nye svenske stjerneskuddet som nå erobrer verden med singelen «We Are» fra Spiderman 2-filmen. Ana gjør det bra i hele Norden, og er i tillegg bl.a. inne på topp 10 på Top of the pops i England.

Swan Lee er en av de største suksessene i Danmark i år. Albumet deres solgte til gull på under to dager, og har nå passert platinum. Bandet har levert ett av årets beste album, som har falt i smak hos både kritikere som publikum. Swan Lee bør ha stort potensial også utenfor hjemlandet.

- Vi jobber med flere store artister, både internasjonale og nordiske, og håper på å ha nye navn klare om ikke alt for lenge, forteller Laastad.

Tre programledere - to show!

Nordic Music Awards er et samarbeid mellom norsk TV 2, svensk TV4 og dansk TV 2. Guri Solberg er norsk programleder, i selskap med svenske Ulrika Eriksson og danske Timm Vladimir. Showet sendes i hovedsak direkte fra Oslo Spektrum lørdag 23. oktober, men de nasjonalt spesifikke delene spilles inn samme sted to dager før.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.