*Nettavisen* Nyheter.

Destiny´s Child klar for TV 2

Det er nå klart at Destiny’s Child gjør Europa-comeback under Nordic Music Awards. Andre artister som er klare for TV 2 og Oslo Spektrum 23. oktober er Odd Nordstoga, svenske Ana og danske Swan Lee.

24.08.04 11:55

Etter et par års soloarbeid er superstjernene Beyoncé Knowles, Kelly Rowland og Michelle Williams igjen samlet som Destiny’s Child. Første opptreden utenfor USA etter gjenforeningen, er under NMA-utdelingen i Oslo Spektrum lørdag 23. oktober.

- Det er kjempestas å få Destiny’s Child til Nordic Music Awards. Det viser at et skandinavisk musikkshow er attraktivt for store internasjonale artister. Showet vil også være en glimrende anledning for norske toppartister til å profilere seg sammen med de internasjonale stjernene, sier informasjonsavdelingens Bjarne Laastad jr., som er presseansvarlig for NMA.

Luringen er på plass

Laastad forteller at sommerens ubestridte norske platesuksess, Odd Nordstoga, også er booket inn. Det samme er det nye svenske stjerneskuddet Ana, som gjør suksess over hele verden med singelen ”We are” fra Spiderman 2-filmen. Danske Swan Lee, som solgte til gull i Danmark på to dager, stiller også i Oslo Spektrum 23. oktober.

- Vi jobber også med flere andre store artister, både nordiske og internasjonale, og håper å ha nye navn klare om ikke alt for lenge, sier Laastad.

Nordic Music Awards er et samarbeid mellom norsk TV 2, svensk TV4 og dansk TV 2. Guri Solberg skal være programleder sammen svenske Ulrika Eriksson og danske Timm Vladimir.

Sju fredager med nedtelling

I ukene før Nordic Music Awards kommer TV 2 til å sende sju oppladningsprogrammer med sendetid fredag klokken 19.00 - altså i stedet for ”Absolutt underholdning”. Det første av disse programmene går fredag 10. september.

- Da skal vi varme opp og telle ned til det store showet i Oslo Spektrum! Seerne får møte kjente artister fra både Norge og utlandet, pluss at vi i kommer til å se nærmere på musikkmiljøet i de nordiske landene - så her blir det også mulighet til å få med seg de som ennå ikke er blitt stjerner. I forprogrammene blir det også konkurranser hvor seerne kan vinne billetter til Nordic-showet i Spektrum, forteller Guri Solberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.