RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det beste – Las Vegas

Sist oppdatert:
Las Vegas er byen der du kan få det meste og det beste 24 timer i døgnet, 365 dager i året - dersom du har pengene vel å merke. Lxus.no viser vei til det beste av det beste i syndens by.

(LXUS.no)

Suite

The Mansion – MGM Grand

The Mansion er en av verdens dyreste hoteller, og et rom (eller snarere en villa) her er vanligvis forbeholdt spesielt inviterte besøkende som legger igjen millioner av dollar på blackjack-bordet. En av villaene kan imidlertid bli ditt dersom du har en viss status og blar opp minimum 5000 USD per natt.

Stedet er modelert etter en italiensk villa fra 18-hundretallet og er utsmykket med en eksklusiv kunstsamling bestående av 800 individuelle kunstverk i verdensklasse, deriblant en og annen Picasso. Høye hvelv, bueganger og utskjærte tredører gir den aristokratiske følelsen man bør få dersom man har så god råd. Spill i den private casinoen, bli ny i de to spa’ene, se DVD’er i kinoen og nyt butlerservice 24 timer i døgnet.

Hva med en lavendel- og agurkmojito på Mandalay Bay
Hva med en lavendel- og agurkmojito på Mandalay Bay

Restaurant

Fleur de Lys – Mandalay Bay

Dekadent er ordet. Hva ellers bruker man for å beskrive en seksretters middag for to som koster 20 000 dollar (108 000 kr)? Smak på Oestrakaviar sammen med 1989 Krug Champagne Les Menils eller smørpochert hummer med 2001 Vincent Girardin Chassagne Montrachet.

Eller kanskje du bare vil nøye deg med en lavendel- og agurkmojito i baren?


MER OM LIVETS ALLER BESTE SIDER PÅ www.LXUS.no


Las Vegas beste show: «O».
Las Vegas beste show: «O».

Show

«O» - Bellagio

«O» er av mange ansett som det beste showet i Las Vegas. Legendariske Cirque du Soleil har etterhvert fått mange oppsetninger i byen, men ingen har hittil slått originalen.

«O» henspiller på det franske ordet «eau», som betyr vann, og nettopp vann er gjennomgangstemaet når akrobater, synkronsvømmere og dykkere tar pusten fra deg med sin dyktighet og eleganse.


Har du god råd kan du spille bort penger i Bobby´s room.
Har du god råd kan du spille bort penger i Bobby´s room.

Gambling

Bellagio

Bellagio har byens mest sagnomsnuste pokerrom, Bobby’s Room,der kjendiser som George Clooney og Ben Affleck menger seg med pokerstjernene og de såkalte “whales”, Las Vegas-slang for spillere som satser millioner av dollar. Minimum buy-in er 20 000 dollar eller 108 000 kr.

I Club Prive kan du spille alle dine favorittspill i overdådig luksus med høye minimumsinnsatser . En bar med skjeldne og dyre brennevinsflasker sørger for fuktige struper.


LES OGSÅ: Wynn - har luksus som tema

Shopping

Wynn Esplanade- Wynn

I Vegas er muligheten til å få et par hundretusen kroner til å fordufte i eksklusive butikker en selvfølge, og ingen steder klarer det med større glans enn Wynn Esplanade. Her finner du boutiquebutikker fra Oscar De la Renta og Jean Paul Gaultier, de første av sitt slag i USA. Gutta blir ekstra lykkelig av å finne alle dippeduttene de måtte ønske seg i «Gizmos», eller å titte på bilene i Penske/Wynn Ferrari-Maserat i butikken.

Vinner du stort, kan du kjøre en av bilene ut av butikken samme dag.


Utested

Noir Bar - Luxor

Noir Bar har privat og ”hemmelig” inngang, en gigantisk vegg dekket av perlemor og et meget begrenset antall bord. Legg til dype lærstoler, dempet rød belysning og en Swarovski lyskrone, så har du oppskriften på en stilig setting der du slipper å måtte kjempe med naboen om barmannens gunst.

Barmannen kommer nemlig til bordet ditt med drinkene. Her er det stil, i motsetning til billig glam.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere