RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det beste fra «The Simpsons»

Sist oppdatert:
«The Simpsons» er full av morsomme og minneverdige øyeblikk. Her er noen av de beste.

(SIDE2): Fredag hadde «The Simpsons Movie» premiere. I den forbindelse har en rekke medier kåret sine favoritter fra den populære TV-serien.

LES ANMELDELSEN: Akkurat det fansen har ventet på

Homers rare matvaner
Nettsiden Stuffmagazine.com har kåret de rareste tingene Homer har spist. Her finner vi blant annet Fugu fish - en fisk som er dødelig å spise dersom den ikke tilberedes på en svært nøyaktig måte. Etter at Homer har spist fisken, får han vite at den muligens er tilberedt feil og at han kun har få timer igjen å leve.

En annen rar ting Homer har spist, er en bitteliten sykkel. Det skjer i episoden hvor han blir tatt for å være klovnen Krusty og får problemer med mafiaen.

Annet Homer har spist er enorme mengder gummiormer, en stor, rotten sandwich, det sureste godteriet i verden, nøtter og tyggegummi samtidig, sitt eget donut-hode og vennen Lenny.

De beste sluttene
Bestweekever.tv har plukket ut de beste sluttene i «The Simpsons». Disse inkluderer «Home Sweet Home-Diddily-Dum-Doodily», hvor Homer og Marge må redde barna fra å bli døpt av Ned Flanders, «Lisa’s First Word», hvor Maggie sier sitt første ord, og «Lisa’s Wedding», hvor Lisa har fått se fremtiden sin og innser hvor glad hun er i Homer.

Vinneren av kåringen er «And Maggie Makes Three», hvor vi får se Homers følelser overfor barna sine.

Mest sexy
Maxim.com står bak kåringen av de mest sexy kvinnene i serien. Her finner vi faste figurer, som Maude Flanders, Edna Krabappel og Luann Van Houten, og gjestefigurer, som Homers kollega Mindy Simmons, artisten Lurleen Lumpkin og Neds kjæreste Sara Sloane.

Aller mest sexy er Marge Simpson, mener nettsiden.

Religiøse øyeblikk
Det religiøse nettstedet Beliefnet.com har kåret de beste religiøse episodene. «The Simpsons» har laget episoder om en rekke religioner:

I «Homer the Heretic» dropper Homer å gå i kirken, men får besøk av Gud i en drøm. I «Like Father, Like Clown» blir vi kjent med Krustys far, som er rabbiner. Lisa bestemmer seg for å bli buddist i «She of Little Faith». Katolisisme tas opp i «The Father, the Son, and the Holy Guest Star», hvor Bart blir venn med en kul prest. Og i «The Two Mrs. Nahasapeemapetilons» prøver hinduisten Apu å forhindre at han blir giftet bort.

Andre episoder tar opp generelle religiøse temaer. I «Bart Sells His Soul», får Milhouse kjøpe sjelen til Bart. Og i «Pray Anything» får Homer alle sine drømmer oppfylt ved å be.

Torsdag skrev vi om de ti beste TV-episodene om familien Simpson.

LES MER: De beste «Simpsons»-episodene

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere