RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det beste fra YouTube

Sist oppdatert:
Ti videoer alle gamere bør ha sett.

(Spillmagasinet): Vi i Spillmagasinet får stadig vekk e-post fra lesere som spør etter den ene eller andre videoen «de har sett en gang».

Til glede for gamle og nye lesere trekker vi dermed frem noen av de beste videoene fra YouTube. Her er det gamle klassikere, forbudte reklamer, mye humor og til og med en naken pupp.

Musikkvideoen til «Asshole». Dersom Master Chief fra «Halo» var et skikkelig rasshøl, ville han vært stolt over denne videoen.

The Village Elves. Tung homoerotikk (og en ørliten dose humor, da) i denne forseggjorte videoen. Mon tro hvorfor folk skyter på dem?

Reklamen du ikke skulle se. Da advokatene til Microsoft så denne reklamen for Xbox 360, satt de foten ned.

Internett vs. virkelighet. Gutta i Red vs. Blue forklarer hva som skiller internettet fra virkeligheten. Høyaktuell i disse «WoW»-tider.

«Super Mario Brothers 3» på elleve minutter. Snakk om å misbruke tiden, denne fyren får absolutt ikke valuta for pengene.

Reklame for Playstation. Reklamene til Playstation var i sin tid for kunstverk å regne. Her er en av de aller beste.

For sexy for TV. THQ brukte det eldste trikset i boka i en TV-reklame for «Juiced»: Nakne damer. Se den usensurerte versjonen her.

Hvem trenger venner når de har «WoW»? Du vet, det er bare en følelse du har, når noe kjennes helt, helt, helt riktig.

Sinnssvake talenter i skytespill. Hvordan det er mulig å overleve bare sekunder i dette infernoet av prosjektiler er komplett ubegripelig.

PS3 vs. Wii. Og sist, men ikke minst: Videoen du har ventet på. Er det en liten søt konsoll eller stor og tung maskin du er ute etter?

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere