*Nettavisen* Nyheter.

Det beste Top Model-bildet?

BESTE: Frøydis Labowsky fikk god kritikk for sitt bilde under mandagens episode av Top Model. Klikk på forstørrelsesglasset for å se hele bildet. Foto: Bjørn Opsahl (TV3)

Dette bildet blir kalt tidenes beste i realityserien «Top Model».

24.09.08 08:53

(SIDE2): Under mandagens episode skulle de resterende håpefulle modellene prøve seg på en blodig fotoshoot med undertøy og våpen som hovedingrediens.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Krass og imponert
Bjørn Opsahl er fast fotograf på «Top Model» og kjent for sine krasse og ærlige kommentarer til jentene - men i går ble han over seg av begeistring for én av modellene som virkelig ga alt.

- Dette er historiens beste Top Model-bilde. Dette er hundre prosent. Jeg har utnevnt en favoritt allerede, sa Bjørn Opsahl til Frøydis Labowsky (24).

Frøydis selv ble ganske paff og selvsagt veldig glad for at hun fikk så mye skryt - og Bjørn ville understreke hva han mente og ga henne en klem som takk for bildet.

Se bilder fra fotoshooten under!

Provoserer
Fotografen er glad i å provosere og da de første bildene av årets runde med modellkonkurransen startet måtte jentene ta nakenbilder.

Bjørn Opsahl tok til motmæle mot kritikken og sier han ikke håper modellene er så naive at de tror moteserier kun blir tatt opp i en eng med blomster i håret.

Les hele saken her: - De kan bare si nei

Mer fra Fotopia.no om «Top Model»:
- Top Model ødelegger for fotobransjen
Top model-fotograf møter kritikken
Omstridte bilder fra Top Model

Klikk på bildet for å forstørre.

Grasiøs og blodig
Bildet ble tatt på et hotellrom og det var sexy undertøy som skulle være i fokus. På sengen ligger en blodig og død mann, mens jentene ikledd undertøyet holder en pistol.

- Du er grasiøs og du finner måter å bevege deg på som ikke blir poseringer, men en del av en opplevelse

- Dette er det aller aller beste bildet på hele fotoshooten, sier programleder Vendela Kirsebom.

Drama
Mandagens episode bød også på litt drama da en deltagerne ble sendt hjem fordi hun ikke ville klippe håret sitt. Jan Thomas mente Sasha Danest Hammari (18) ikke hadde noe i konkurransen å gjøre.

Les hele saken her: - Oppførte seg respektløst

Inn for Sasha kom 19 år gamle Silje som fikk et kjølig møte med sine modellkonkurrenter, men bildet hennes holdt allikevel til å komme videre. Denne uken ble det Sina Gulbrandsen (21) som fikk det dårligste bildet og måtte reise hjem.

«Top Model» ser du mandager klokken 20.00 på TV3.

897

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lyst på en kjæreste? Prøv Side2s datingtjeneste Match!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.