RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det dårligste for Jens noen gang

Foto: Åserud, Lise (Scanpix)
Sist oppdatert:
Under 25 prosent oppslutning i ny måling to måneder før valget.

12. september er det kommunevalg. Nå får Arbeiderpartiet rekordlav oppslutning på VGs partibarometer bare to måneder før valget. Partibarometret viser at bare 24,9 prosent av velgerne vil stemme på dem, skriver VG.

Dersom tallet holder seg til valget, vil Arbeiderpartiet få sitt dårligste valgresultat i kommunevalget i moderne tid. Det er InFact som har kartlagt velgerne for VG i juli.

- Det er krevende å ha målinger i juli, og disse illustrerer det, slik jeg ser det. Folk er på ferie, og det er vanskelig å finne et snitt, sier Aps partisekretær Raymond Johansen.

Både menn og kvinner går bort fra Ap i målingen. Mens 26,7 prosent av kvinnene støtter Ap, sier bare 23,3 av mennene at de gjør det samme.

Fremskrittspartiet får også tilbake med 3,7 prosent. Jun 16,9 prosent oppgir at de vil stemme Frp ved valget. Målingenes vinnere er Venstre og Senterpartiet som går fram henholdsvis 2,3 og 2,4 prosentpoeng.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere