RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det du ikke så

Sist oppdatert:
Sengekos, utpressing og ernæringstips. Alt dette skjedde på TV 2 denne uken. Gikk du glipp av det, se det igjen på TV 2 Sumo.

På TV 2 Sumo kan du se alle TV 2 kanalene direkte på nett. Kos deg med dine yndlingsprogram fra TV 2, sport og underholdning fra Zebra og mange gode filmer fra Filmkanalen.

I tillegg gir Sumo deg muligheten til å se mange av TV 2s tidligere sendte programmer når du vil, for kun 39 kroner i uken. Du får større frihet ved å kunne spole, pause og se programmene så mange ganger du vil.

Du kan se snikpremierer på Hotel Cæsar, eller kose deg med den aller første episoden - pluss alle de andre. Se TV 2s dokumentarer, underholdningsprogram eller hva med Pacific Blue?


Farmen
14 deltakere blir kastet 100 år tilbake i tid når de reiser til Ny-Hellesund for å drive gården Fredheim.

Denne uken var det premiere på Farmen. Hvis du gikk glipp av episoden har du fremdeles muligheten til å møte de 14 deltakerene helt fra begynnelsen.
Se Farmen her


Svigerdatter søkes
De er menn, over 25 år, single, og de bor fremdeles hjemme hos foreldrene. Men nå tar mor over! I "Svigerdatter søkes" går mødre på jakt etter den perfekte svigerdatter til sine sønner.

Tor Øyvind har slått alle rekorder når det gjelder interessen fra single jenter i et sjekkeprogram. Men klarer han og moren Anne Marit å finne den perfekte kjæreste og svigerdatter i den store brevbunken?
Se Svigerdatter søkes her


Sunt og godt
"Sunt & godt" er en programserie om kosthold og trening som du kan se på TV 2 torsdager, eller på TV 2 Sumo når du vil. Cathrine Borchsenius er ernæringseksperten som lærer oss om Kosthold og trening, og Charles Tjessem er mesterkokken som gir oss enkle tips om hvordan vi skal gjøre hverdagsmaten bedre.

Hvor stor må magen bli, før du er i faresonen for å få alvorlig sykdommer, og hva skal du se etter når du kjøper fersk fisk? Cathrine Borchsenius og Charles Tjessem gir råd til to voksne søtmomser.
Se Sunt og godt her


Hotel Cæsar
Norges største såpe er full dramatikk og intriger. Hver dag fra mandag til fredag tar TV 2 deg med på hotellet, men med TV 2 Sumos arkiv kan du så og si flytte inn.

Julie får tilbud om et bevis på at Astrid drepte mannen sin. The Universe-prosjektet går konkurs. Og Storm finner ut at han har en annen far - denne uken på hotellet.
Se Hotel Cæsar her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere