Det dummeste du gjør på daten

Foto: Shutterstock

Første date handler om å gi et godt førsteinntrykk. Her er tingene du absolutt ikke bør gjøre.

19.06.09 09:08

(SIDE2:) Hvis den første daten går dårlig, er sjansene små for at dere kommer til å ende opp sammen. Derfor er det greit å prøve å gjøre et godt førsteinntrykk.

Er du en nybegynner når det gjelder dating? TheSun.co.uk har plukket ut noen grunnleggende regler du absolutt bør huske på første date. De virker kanskje åpenbare, men det er slett ikke alle som følger dem.

Pass på ankomsten og hjemturen
Møt opp til riktig tid. Du virker ikke spesielt interessert hvis du er femten minutter forsinket. Og uansett hva du synes om personen, er det ikke greit å stikke av når vedkommende er i baren eller på toalettet.

Lyst på en kjæreste? Andre single søker deg!

Ikke nevn eksen
Det er en dårlig idé å nevne en eks på den første daten. Selv om du har en utrolig morsom historie, kan den andre personen få inntrykk av at du ikke har kommet over eksen ennå.

Ikke drikk for mye
Å roe nervene med en drink eller to er helt i orden. Men ikke drikk deg så full at du ikke fungerer sosialt.

Betal halvparten
Dere bør dele regningen. Likestillingen gjelder også på økonomi, og menn skal ikke nødvendigvis spandere på kvinnen lenger.

Ikke lyv
I tilfelle du ikke er klar over det... Sannheten vil uansett komme fram hvis dere blir et par.

Ikke diskuter for heftig
Selvsagt er det ingenting i veien for å komme med meningene dine. Skulle dere være radikalt uenige i saker som er viktige for deg, kan jo det være et tegn på at dere ikke passer sammen. Men uansett hvor uenige dere er, er det lite hyggelig å begynne å krangle.

Skru av mobilen
Du vil neppe synes det er hyggelig hvis personen du dater taster i vei på mobilen hele tiden, så ikke gjør det samme selv.

Les flere tips på TheSun.co.uk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.