Gå til sidens hovedinnhold

Det er håp for oss alle

For noen står mangel på talent i veien for talentshowdrømmen, men nå er det klisterhjerne som gjelder.

(SIDE2:) Går du med en liten drøm i magen om å være med på «Idol», men mangler sangstemmen? Eller benker du deg trofast foran NRK hver fredag og ønsker at det var du som satt på pianobenken med «Beat for beats» pianist Trond Nagell Dahl, selv om du ikke er kjendis?

Da kan du melde deg på TV3s nye talentsatsing «Singing Bee». I «Singing Bee» er det nemlig ikke sangstemmen som gjelder, du må bare kunne riktig tekst.

- «Singing Bee» er et underholdningsprogram der vanlige mennesker får utfolde seg i musikalske omgivelser. Vi har stor tro på dette konseptet som først og fremst handler om ren underholdning, og vi gleder oss til det kommer på lufta våren 2008, sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3.

Konseptet er amerikansk og bygger på de mer velkjente 'spelling bee' konkurransene der barna som deltar skal stave vanskelige ord. I «Singing Bee» er det et husband som står for de musikalske innslagene, og så snart de slutter å spille må deltagerne kunne synge resten av teksten. Vinnerne har mulighet til å vinne 50.000 kr og ikke minst Singing Bee-pokalen.

Se amerikanske «Singing Bee» på YouTube

Er du fornøyd med oss? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg