RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det finnes ikke dårlig vær ...

Hold deg tørr og trendy i regnfrakken.

(SIDE2): Sommer i Norge er ensbetydende med regnfulle dager, i alle fall noen. Den gode nyheten er at du er både trendy og praktisk med en regnfrakk denne sesongen.

Se bilder av regnfrakker nederst i saken!

Praktisk hette
Regnfrakken kommer i en rekke friske farger. Men du kan også gå for de mer nøytrale tonene, som grått, beige og sort. De fleste regnfrakkene har også hette, som gjør dem ekstra praktiske når regnet øser ned.

Nå som 17. mai nærmer seg med stormskritt kan det være en idé å ha regnfrakken for hånden. Det er meldt regn i store deler av landet, og paraply fungerer dårlig i folkemengden.

Parkas
Selv om yttertøy i regnstoff er det sikreste valget i regnværet, er det også en rekke andre jakker som også fungerer godt. Ett eksempel er parkasen.

Parkas i militærstil har vært en av sesongens heteste jakker. Til høsten og vinteren vil det være mye fokus på yttertøyet, og parkasen holder seg i motebildet. Dette kan derfor være en god investering, for du vil garantert få bruk for den også i sommer.

Trenchen
Også trenchcoaten fungerer godt i regnvær, og mer trendy blir du heller ikke. Trenchcoaten er en av sesongens aller største trender, og ifølge ekspertene er dette en jakke som også holder koken neste sesong.

Les også:Vårens mest trendy jakke

I april lanserte luksusmerket Burberry sin «April Showers»-kolleksjon. Det engelske motehuset, med designer Christopher Bailey (38) i spissen, har designet en fargerik kolleksjon, men med klassiske Burberry snitt.

Les hele saken:Hold stilen i regnværet

SE ET UTVALG REGNFRAKKER HER:

3256

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere