RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det irakiske oljedepartementet angrepet med raketter

Sist oppdatert:
Bygningen til det irakiske oljedepartementet i Bagdad står nå i brann etter at det for kort tid siden ble truffet av tre raketter
Det melder nyhetsbyrået Reuters fredag morgen.

Rakettangrepet skal ha kommet like etter at to hoteller i byen også skal være truffet av raketter. Flere mennesker ble såret under angrepene mot de to hotellene Palestine og Sheraton, som begge er kjente tilholdssted for utenlandske journalister, forretningsfolk og folk med tilknytning til den amerikanske okkupasjonsmakten.

Tilstanden til én av de sårede, en ansatt i et datterselskap av det amerikanske storkonsernet Halliburton, var ifølge øyenvitner alvorlig, melder NRK

Det skal igjen ha blitt brukt selvbygde rakettutskytningsramper i angrepene.

I oljedepartementet brøt det ut brann etter rakettangrepet, og tungt svart røyk veltet mot himmelen. Ifølge Reuters skal bygningen skal ha blitt beskutt fra en rakettrampe som var skjult på en lastebil som sto parkert på den andre siden av elva Tigris, det melder NRK.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere