RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det kjipeste å høre fra en kvinne

Sist oppdatert:
Det blir en kjedelig helg om du ikke er forbredt på disse ordbombene.

(SIDE 2): Det er en del ting menn aldri ønsker å høre fra kjæresten, «La oss dra på shopping!» er ett eksempel siden det oftest betyr en hel ettermiddag i ulike prøverom. Men det finner langt verre ting som kan komme ut av munnen på kjæresten din.

Under finner du ti av de aller verste ting en kvinne kan komme til å si, hva hun egentlig mener og enda bedre; tips om hvordan det kan være lurt å svare.

Les også: Slik lurer du en kvinne

1. «Jeg har tenkt litt...»
Om hun faktisk forteller deg at hun har tenkt, er det på alvor. Du kan regne med det dette betyr ekteskap, at hun vil flytte sammen eller det stikk motsatte, at det er slutt.

Også spørsmål som «Hvorfor liker du meg?» og «Hva tenker du om fremtiden?» betyr som oftest det samme. Tipset her er å ha pønsket ut en genial fluktplan på forhånd.

2. «Vær en mann»
Ingenting er vel mer irriterende enn at kjæresten mener man ikke er mann nok. Her kan du enten legge deg flat for hennes slu taktikk, eller svare med samme mynt: «Hva om du oppfører deg som en dame og slutter med den masingen?»

3.«Foreldrene mine vil møte deg»
Dette betyr to ting:

1. Forholdet har krysset den magiske grensen. Herfra blir alt alvorlig.

2. Du står foran en nøye gransking under familiemikroskopet.

Alt du kan gjøre er egentlig håpe at faren ikke nevner at han har to rustne knipetenger han ønsker å bruke...

4. «Jeg har vondt i hodet»
Enkelt og greit betyr dette lite action på deg. Men du kan likevel klare å lure deg til noe. Om det viser seg at hun som regel er trøtt og sliten når du vil noe mer, kan du forsøke omvendt psykologi. Om du sier at du har vondt i hodet og er sliten, er sjansen større for at hun er lysten, merkelig nok.

5. «Hva tenker du på?»
Damer er nysgjerrige og de trenger å vite hver minste ting du tenker og føler. Menn, på den andre siden, liker ikke å diskutere og utforske alt mulig; de er fornøyde med å ikke snakke om alt. Her får du bare forsøke deg frem, hva med å starte med å fortelle hva du tenker på?

6. «Det var ikke slik eksen pleide å gjøre det»
Du snakker aldri om eksen foran henne, så du var selvfølgelig ikke klar for dette utbruddet. Det er nemlig her du blir sammenlignet med mannen hun dumpet. Dette er ikke bra, her bør du forsvare deg selv raskt.

7.«Synes du hun er pen?»
Hun har her allerede lagt merke til at du så på den flotte blondinen som akkurat passerte. Uansett hvor raskt blikket ditt flakker over vidunderet, legger jenter alltid merke til det. Om du da svarer "Nei" vet hun at du lyver, og du blir nødt til å forsvare deg.

Det lureste du gjør her er å finne på noe, og for eksempel dra litt på det og si «Nja. Hun hadde veldig stor rumpe». Så kan du begynne å be om at hun synes det samme.

8. «Legger du merke til noe nytt med meg?»
Du vet du er i trøbbel om du her svarer nei. Dessuten jo mer tid du bruker på å svare, dess mer frustrert blir hun, hvilket igjen gjør deg meg stresset. Når du endelig svarer: «Å! Du har klipt deg!» raser hun ut av rommet og hiver de nye øredobbene i gulvet.

9. «En venninne er gravid/ forlovet»
Dette virker kanskje harmløst nok, helt til du merker spor av skuffelse i stemmen hennes. Det er da du skjønner at dette egentlig betyr: «Vil du ha barn/ bli forlovet?». Her må du bruke alle din «mannlige list» på å spore av samtalen, for eksempel ved å fake et anfall av et slag. Dessverre, ingenting kan hjelpe deg den dagen hun kommer og sier «Jeg er gravid».

10. «Vi må snakke sammen»
Det alle bør vite om disse ordene er at det aldri følger gode nyheter, men heller et problem i forholdet. Forvent at hun slår opp eller i alle fall en veldig lang samtale om hvilken dårlig kjæreste du er. Dessverre er det lite du kan gjøre for å unngå å havne i denne situasjonen

Men uansett hvor ille de ti forhenværende setningen er, slår likevel ingenting «Synes du jeg er tykk?» Her finnes det dessverre ingen fasit. Lykke til!

(Kilde: Ivillage.com og AskMen.com)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere