26 år gamle Siv-Terese Larson vant den nest siste iPaden i Nettavisens Facebook-konkurranse. Det er fortsatt en igjen og den kan bli din før jul.

Klikk deg inn her.

Nettavisen opplever stor lesersuksess og deler derfor ut fire iPad før jul til våre trofaste lesere.

Den første vinneren i konkurransen var 30 år gamle Marie-Louise Lysén fra Oslo.

iPad nummer to gikk til 25 år gamle Tone Brandal fra Volda, mens Siv-Terese Larson stakk av med årets nest siste iPad2.

Apple-fanatiker
Siv-Terese arbeider til daglig som møtevertinne og bor i Bærum.

- Det er helt sykt. Jeg tror ikke på deg. Slikt skjer ikke. Det eneste jeg noen gang har vunnet er en bamse på tivoli da jeg var 12 år, sier hun til Nettavisen.

Siv-Terese er selverklært Apple-fanatiker og har allerede flere Macbooks, en iPhone og en iPad (..)!

- Det kan hende at jeg gir den bort til søsteren min i julegave. Jeg vet ikke helt enda, så vi får se hva som skjer de neste dagene, sier hun lurt.

- Du vant konkurransen ved å delta på Nettavisens Facebook-side. Er du mye på Facebook?

- Macen min står som oftest på og da blir det til at Facebook sjekkes jevnlig. Jeg liker å oppdateres på alt kjente og kjære driver med. I tillegg er det greit å få informasjon om viktige hendelser i resten av verden, sier Siv-Terese.

Fødet på Facebook
Hun mener likevel det finnes grenser for hvor mye som er greit å dele på Facebook.

- Et eksempel er skrytestatuser. Litt skryt kan jeg overse, men de som skriver hele romaner på statusene sine derimot, de bør få seg en blogg. I tillegg kan enkelte bli i overkant personlige. Jeg husker spesielt en gang vi satt og fulgte fødselen til en jente på Facebook, det var kanskje litt i overkant, sier hun.

- Hva er det rareste du har opplevd på Facebook?

- Jeg tror det må være «å bli spurt på». En fyr postet en melding på veggen min der han spurte om vi skulle bli kjærester. Han hadde til og med laget tre alternativer; Ja? Nei! eller Kanskje.

- Og du svarte?

- Haha, jeg svarte ikke, men det kom mange kreative svarforslag i kommentarfeltet.

En iPad til skal deles ut
Til alle dere andre som ønsker dere en iPad før jul, så vil Nettavisen dele ut en til i løpet av den siste uken før jul.

For å være med på trekningen må du like Nettavisen på Facebook, og velge farge på den iPad 2 du ønsker. Klikk deg inn her.

Vi gjør oppmerksom på at noen bare har skrevet ønsket farge på iPad på Nettavisens vegg på Facebook, noe som er feil. Man må velge farge på den iPad 2 man ønsker å vinne på konkurransensiden og registere seg med mailadresse.