Gå til sidens hovedinnhold

Det kommer benker og levegger

Før sommerferien satte inn, formidlet Nordstrands Blad klage på den nye bussterminalen på broen på Holmlia.

Holmlia: Rune Eriksen, som sitter i bydelsutvalget i Søndre Nordstrand, syntes tilbudet til de reisende var for dårlig. Ikke så at det var noen i veien med busser og ruter, men det fantes ikke en benk å sette seg ned på, og leskurene mangler vegger. Eriksen nevnte at det er mange som trenger et sted å sitte mens de venter på bussen, og han så med gru frem til både kraftig regnvær og sterk vintervind. Da vil ikke leskurene være til særlig hjelp.

Benker

Nå har det riktignok kommet tre ”sittetilbud”. Noen gamle benker er satt ut. Men dette kan da vel ikke være noe permanent tilbud til de reisende på Holmlia?

– I så fall må det betegnes som forskjellbehandling. På andre terminaler og holdeplasser er det både benker og vegger som skjermer mot vær og vind. Skal ikke Holmlia-folket få samme tilbud?, sa Rune Eriksen før ferien.

Løsning

Nå ser det heldigvis ut til at det blir en løsning. I et brev fra Bymiljøetaten til Søndre Nordstrand bydel heter det bl. a.:

«Bymiljøetaten kan meddele at det i forbindelse med ferdigstillelse av kollektiv-terminalen på Holmlia vil bli satt opp levegger og benker. Vi kan ikke si eksakt tidspunkt når dette vil bli satt opp, men vi har nå funnet frem til en tilfredsstillende løsning hvor levegger med plass til informasjon, og benker vil bli satt inn leskuret.»

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser