Det er nesten vanskelig å se for seg, men ifølge Rebekah Brooks er det flere avsløringer i vente.

Hun skal ha sagt til sine ansatte at de innen ett år ville forstå hvorfor avisen ble lagt ned. Hun hintet også om at de nye avsløringene handlet om henne selv, skriver Sky News .

Brooks beholder jobben i News International inntil videre, og skal ha lovt å forsøke å finne jobber til de 250 menneskene som er ansatt i News of the World.

Selv har hun hele tiden hevdet at hun ikke visste noe om telefonhackingen. Hun skal også ha sagt at hun følte seg «forrådt».

Ransakte hjemmet til Coulson
Samtdig ble Brooks tidligere kollega Andy Coulson og en annen journalist arrestert, mistenkt for korrupsjon. Coulson skal også avhøres om telefonhackingen News of the World foretok mens han var redaktør.

Andy Coulson og en av hans tidligere kollegaer ble arrestert, mistenkt for korrupsjon. Coulson skal også avhøres om telefonhackingen News of the World foretok mens han var redaktør.

Les: News of the World-redaktør arrestert

Tidligere hoffreporter Clive Goodman ble også arrestert på nytt, tre år etter at han ble fengslet for å ha avlyttet kongelige.

Etterforskere gjennomsøkte både Coulsons hjem og Goodmans eiendom fredag ettermiddag.

De bar ut store mengder papirer, datautstyr og andre mulige bevis. Både hackingen og avisens angivelige betaling til ansatte i politiet granskes.

Cameron måtte svare for seg
Etter at han forlot jobben i avisen, gikk Coulson over til å jobbe for statsminister David Cameron, både da Cameron var i opposisjon, og som hans kommunikasjonssjef frem til januar i år.

Cameron måtte svare på en rekke kritiske spørsmål under en pressekonferanse i dag. Han hevder at Coulson hadde sagt at han ikke visste noe om avlyttingen.

I tillegg uttalte han at Rebekah Brooks burde ha gått av.

Les: Cameron: - Burde kvittet seg med Rebekah
Les: Her har hun gitt sjokkbeskjeden

- Kan dra med seg tungvekterne
Enkelte spekulerer i at Coulson ofres for at Brooks skal beholde jobben, skriver Daily Mail.

Andre tror Coulsons arrest kan få alvorlige konsekvenser for resten av sjefene.

- Hvis han dras ned kan han dra med seg noen av de største. Han vet nok om sjelettene i skapet hos News International, sier en kilde.

Flere hundre ansatte fikk torsdag beskjed om at avisen de jobbes for skal legges ned.