(Spillmagasinet): Alt er ikke som det skal være i Hyboria. Det vil si, det er ikke mulig å slakte mange nok eller utføre så mange oppdrag som en skulle ønske i onlinerollespillet «Age of Conan».

Mer fra Spillmagasinet.no:
- Conan er fortsatt kongen
- Vi har krympet puppene
- «Age of Conan» er ren magi!

Det lover utviklerne Funcom å gjøre noe med, sier produktsjef Erling Ellingsen ifølge nettsiden Onlinewelten.com. Ellingsen presenterte mye av det nye innholdet under Games Convention i Leipzig i slutten av august.

Se presentasjonen med Funcom i videoen nedenfor.

- Vi har lyttet til spillernes tilbakemeldinger i de tre månedene etter lansering. Mye av tilbakemeldingene handler om at vi må tilføre mer innhold, spesielt i de siste delene av spillet. Det er noe vi er helt enige i og det er hva vi driver med akkurat nå, sier Ellingsen i videoen.

HTML EMBED

I presentasjonen får vi først se slumområdet Tarantia Commons hvor Ellingsen viser fram noen av de nye rustningene i spillet. Ifølge Funcom får oppdragene i spillet en ny dimensjon hvor spillerne må foreta moralske valg og ikke bare slakte ned for fote.

Funcom låner dessuten fra «World of Warcraft» når det gjelder bosskampene og oppgaveløsningen henter inspirasjon fra «Indiana Jones» - hvor samarbeid og skarpsindighet må til for å nå målet.

Funcom jobber også med en DX10-versjon av «Age of Conan», som vil gi spillet supergrafikk og en markant forbedring for de spillerne med nye nok maskiner.

I denne karusellen kan du se sammenlikningsbilder av spillet fra DX9- og DX10-versjonen.

Les mer om «Age of Conan» her.

35

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Tilbud fra Nettavisen: Prøv 300 PC-spill i fem dager for fem kroner