RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det letter når gullet kommer hem

Foto: STORM
Sist oppdatert:
Det kommer å bøtte ned frem til kampen mellom Brann og Viking søndag kveld, men da letter det. Litt.

I tillegg til at Bergen gikk glipp av sjansen til å feire gullet en lørdag forrige helg, ser det ut til at sjansen for å feire gullet i tørt og fint vær også glapp. Søndag ser i utgangspunktet ut til å bli svært våt.

- Et lite, men vått, lavtrykk treffer midt på Vestlandet og vil trolig pøse ut mellom 50 og 100 mm regn døgnet frem til søndag kveld, forteller meteorolog Frode Håvik Korneliussen.

Prognosene til STORM antyder 70-80 mm, men her innrømmes det en del usikkerhet . Mye nedbør blir det nok uansett, MEN et viktig poeng oppe i det hele er at det derimot ser ut til å regne fra seg i løpet av søndag ettermiddag en gang.

-Fra ettermiddagen og ut resten av dagen ser det ut til at det ikke kommer mer en 3-8 mm, siden lavtrykket da har passert oss og gått videre mot Østlandet. Det blir trolig ikke fullstendig opphold under verken kampen eller gullfeiringen etterpå, men den tunge nedbøren går over til lett bygevær. Temperaturen vil ligge rundt 8 grader.

- Vi tar et lite forbehold siden denne type lavtrykk kan være noe uforutsigbare, men så langt ser søndag kveld faktisk ikke så aller verst ut værmessig sett.

Vedleggene viser nedbør mellom 07 og 10 søndag morgen (ca. 20 mm) (til høyre) og mellom 19 og 22 søndag kveld (kun 1-2 mm).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere