*Nettavisen* Nyheter.

Det nesten perfekte barnespillet

Noen ganger kommer det et barnespill som er utrolig godt gjennomført og barneperfekt, men så ødelegges det av en liten ting.

Spillet er testet av Martine på 8 år.

(Spillmagasinet): Det kommer svært mange barnespill basert på filmer og karakterer man kjenner fra TV.

Stuart Little 3 er løselig basert på den tredje filmen i serien om Stuart Little, den lille musen som oppfører seg som et menneske.

I dette spillet skal man ta kontrollen over Stuart Little i det han har klart å ødelegge sin brors skoleprosjekt. For å rette på det hele må Stuart ta bilder av alskens ting på forskjellige nivåer i spillet.

For å få tatt bildene må man løse små og store oppgaver, alt fra å spille minigolf til å skyte opp dører som indianer.

Alt er sømløst og fritt slik at det hele blir en god opplevelse for barna. Det er også et lite eye-toy-spill blandet inn i det hele, men dette er relativt simpelt. Og man trenger ikke å ha eye-toy for å spille det hele.

Faktisk er opplevelsen så bra at det ikke ødelegger at det hele er på engelsk, men det trekker helt klart ned.

Spillet passer best for barn mellom 6 og 10 år, og selv om disse har relativt gode engelskkunnskaper vil det være situasjoner hvor voksne må forklare for barna hva man skal gjøre.

Grafikken er muligens ikke den beste sett på Playstation 2, men den fungerer ganske så greit – stemmene (selv om det etter all sannsynlighet ikke er de virkelige stemmene fra filmen) fungerer godt. Men altså på engelsk.

Likevel: Her er det mange timers underholdning for barna. Terningkastet hadde vært to øyne høyere om dette spillet var dubbet på norsk.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.