NEW YORK (Nettavisen): Niesen til Donald Trump, Mary Trump, skapte sjokkbølger da hun i fjor kom med boken, «Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man», der hun røpet mange familiehemmeligheter.

Les mer: Avslører hemmelig og sjokkerende opptak av Donald Trumps søster

Nå er Mary Trump ute med spådommer om de tre barna til Donald Trump; Donald Jr., Eric og Ivanka.

- Har antisosiale tendenser

De tre er alle blitt koblet til valget i 2024, og Mark Meadows, Trump's tidligere stabssjef i Det hvite hus, har tidligere uttalt at samtlige republikanske toppkandidater for valget i 2024 «har Trump som etternavn».

Både Donald Trump Jr. og Ivanka Trump er også blitt koblet til senatsvalget i 2022.

Mary Trump tror derimot at de tre barna ikke vil ha muligheten til å stille til valg, fordi de vil bli fanget inn i en eller flere etterforskningen som har sitt utspring i familieselskapet Trump Organization.

Les også: Hun har fortalt om nakenbildene til Donald Trump - nå vil hun fortelle etterforskerne absolutt alt

Mary Trump legger også vekt på at ingen av de tre barn har den samme karisma som faren.

- Takket være deres far, men også på grunn av deres egne antisosiale tendenser, så kommer de til å måtte forsvare seg selv i det jeg tipper en en god del både sivile og offentlige kriminalsaker fremover, ser Mary Trump i et intervju med Insider.

Hun viser til at dette både gjelde barna, men også Donald Trump selv.

Mary Trumps bok: Familien fra helvete

Flere pågående etterforskninger

Både Donald Trump og Trump Organization er for tiden under etterforskning av blant annet statsadvokat Cyrus Vance Jr. på Manhattan i New York.

Les mer: Ivanka Trump frykter pappas nye kjæledegge

Både Donald Jr. og broren Eric, drev selskapet mens faren var president, mens søsteren Ivanka var konserndirektør i organisasjonen før hun ble seniorrådgiver for farens administrasjon i Det hvite hus.

Les også: - Totalt idiotisk at Trump prøver å ta æren for dette

Både Ivanka og Donald Jr. måtte begge avgi forklaring i fjor i forbindelse med at riksadvokatens kontor i Washington etterforsker pengebruken rundt innsettelsen av Trump i 2016.

De har gått til sak mot Trump Organization og Trumps innsettelseskomite fordi de mener penger fra Trumps innsettelseskomite på feilaktig grunnlag ble brukt til å øke inntektene til Trump Organization ved å drive overfakturering av utgifter til Trump International Hotel i Washington i forbindelse med innsettelsen.

Les også: CNN: - Det som har kommet fram de siste ukene vil overraske mange om forholdet mellom Donald og Melania Trump

Trump vurderte å benåde barna

I tillegg skal statsadvokaten på Manhattan i New York også ha hatt økt fokus på aktivitetene til Donald Trump Jr. i Trump Organization den siste tiden.

New Yorks justisminister, Letitia James, driver også sin egen separate etterforskning opp mot Trump Organization, og skal så sent som i oktober i fjor ha avhørt Eric Trump i sakens anledning.

I desember i fjor skal Trump ha vært så bekymret for Donald Trump Jr., Eric Trump og Ivanka Trump at han vurderte å benåde de tre barn før han gikk av som president, noe han til slutt valgte å ikke gjøre.

Les også: Donald Trump til angrep i nytt intervju: - Helt mentalt borte

Les også: Hillary Clinton kommer med sjokkerende Trump-påstand

- Trump har en helt spesiell karisma

Til Insider sier Mary Trump at selv om de tre barna skulle vise seg å komme igjennom alt dette uten å bli straffeforfulgt, så mangler de den karisma som faren har.

Les også: Trump: - Han er i ferd med å ødelegge landet vårt

- Han har en helt spesiell karisma som appellerer til mennesker laveste og mest basiske instinkter som åpner for at mennesker kan vise seg fra sitt aller verste nivå, sier Mary.

- Men han kan også være sjarmerende. Og det gir mening for meg at han tiltrekker seg folk, sier Mary, som samtidig er tydelig på at barna her ikke ligner på sin far.

- De har ikke dette.

Les også: Flere republikanere vil ha Donald Trump Jr. og Ivanka Trump som den neste amerikanske presidentkandidaten: Trump-dynastiet: - Det kan bli en grusom konflikt