*Nettavisen* Nyheter.

Det var en gang en jente

Linn (21) er en av dem som har meldt seg på i Modelljakten. Hun har også en høyt ønske om å bli journalist, og vi gav henne en utfordring som hun tok på strak arm.

20.10.03 21:56

Vi ba Linn om å skrive om seg selv og hun leverte følgende tekst:

Det var en gang en jente som het Linn. Linn var 21 år og bergenser. Hun visste ikke hva hun skulle bli når hun ble stor, så hun begynte på psykologi for å ekspandere sitt intellekt.

Dette synes hun var lurt, men etter et år ble hun rastløs. Hun flyttet til Trondheim og begynte på NTNU. Der meldte hun seg opp til Medievitenskap. Linn hadde et høyt ønske om å bli journalist, og tok derfor første steg inn i medieformidlingens verden ved å skrive for en studentavis. Dette var helmaks for Linn, som fikk blod på tann.

Linn var i sitt ikke så stille sinn også opptatt av moter og klær, noe som hennes studentøkonomi ikke satte særlig pris på. Men hun ville være like fin som de andre i kongeriket, så hun kjøpte klær og ble venn med møllene i lommeboken.

Men selv om Linn hadde fine klær så passet hun ikke inn i modellverdenens høye og blonde rammer, hun var liten og mørk og ikke særlig til linselus. En dag var hun morsom og sendte inn bilder av kjæresten og seg selv til ”modelljakten”. Så glemte hun hele greia. Etter en stund fikk hun mail og var plutselig kvalifisert til ukesfinalen.

Dette var nytt for Linn, som ikke hadde vært med på liknende før. Hennes erfaring lå ikke i stillbilder, men i en statistrolle og en reklamefilm for TV 2. Dette var gøy, tenkte Linn, og skrev eventyr. Snipp snapp snute, eventyret er ennå ikke ute.

Meld deg på i dag
Ønsker du å se flere bilder av Modelljakten-deltakeren, studenten og eventyrforfatteren Linn, klikker du på bildekarusellen oppe til høyre.

Her kan du melde deg på i Modelljakten

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.