RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Det var hun(d) som vant

Bullterrieren Lotta og eieren Ingvild Dahl (24) stakk av med seieren i «Hundeskolen» på TV 2.

(SIDE2): Søndag kveld var det finale i programserien «Hundeskolen» på TV 2.

SE BILDER FRA FINALEN NEDERST!

I 10 uker hadde Lotta og Ingvild kjempet seg gjennom utfordringene, og endelig kunne de innkassere seieren foran Gorm og Tex på andre og Stig og Kaysa på tredje

- Jeg syntes det å vinne var helt utrolig gøy. Det var akkurat derfor jeg hadde kommet. Ikke bare for å oppleve det vi gjorde, selv om det var premie i seg selv, sier Ingvild til Side2.

NETTREFF:Send inn spørsmål eller kommentarer til Ingvild, som stiller til nettreff mandag kl. 13.00.
Les også:Lykkelig hundeskole-vinner

Etter å ha eksponert seg selv for TV 2s seere i høst er det ikke til å stikke under en stol at hun og Lotta blir gjenkjent.

- Det er gjerne andre hundeeiere og barn som kjenner meg igjen. I sted ble jeg stoppet av en haug med unger som ville ta bilder og ha autograf.

Forelsket
Ikke alle henvendelsene har vært like hyggelige, og Ingvild forteller at det har kommet enkelte rare meldinger til profilen hennes på Facebook.

- Hun ene ville gjerne ta over Lotta hvis noe skjedde med meg. Jeg tenkte «nå kommer jeg til å bli drept i morra». Hun var forelska i Lotta. Hyggelig det, men jeg ble litt småskremt.

- Hva svarte du?

- Nei, jeg sa at det var hyggelig det, men at jeg har mange i familien som ville tatt over hvis det hadde skjedd meg noe. Hun var rett og slett forelsket i Lotta.

Hundefôr
Ingvild innrømmer at det har blitt mindre trening med Lotta etter programmet tok slutt, men at hun har store planer om å skjerpe seg.

- Jeg kommer til å begynne å trene mer. Det var mye jeg lærte der inne som jeg syntes var utrolig morsomt.

Premien var for førsteplassen i «Hundeskolen» var hundefôr fra Royal Canine for resten av hundens liv, pluss en reise for to til Sør-Frankrike med innlagt besøk på Royal Canine-fabrikken.

SE HUNDESKOLEN PÅ TV2 SUMO

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere