*Nettavisen* Nyheter.

Detaljene på Beast i «Gears of War 3»

Foto: (Epic)

Spill som Locust-beistene.

18.06.10 13:14

Da spillskaper Cliffy B. fra Epic Games viste fram «Gears of War 3» på Microsofts E3-pressekonferanse, annonserte han samtidig en ny flerspillermodus i spillet kalt «Beast».

HTML EMBED

Epic klargjorde ingen detaljer rundt nyheten på konferansen, men har demonstrert modusen for spillere på selve messen. Det viser seg at «Beast» er en slags omvendt «Horde» fra «Gears of War 2».

Spill som Locust-fienden

Istedenfor å spille menneske som skal stå i mot horder av Locust-fiender, spiller du nå Locust og skal slakte ned mennesker. Fullt så enkelt er det riktignok ikke, skriver blant annet nettsiden Eurogamer. Du kan velge forskjellige klasser av Locuster, og tjene opp spillemynter ved å drepe istedenfor å bli drept. Disse spillemyntene kan du så bruke til å kjøpe oppgraderinger og variasjoner til klassen.

Du kan med andre ord starte som en irriterende, selvdestruktiv Ticker fra «Gears of War 2», og avhengig av hvordan du bruker spillmyntene på utviklingstreet, ende opp som en Mauler Boomer. Det er fire klasser, Beasts, Humanoids, Boomers og Drones, og hver av de klassene har fem figurer hver.

Bilder fra «Gears of War 3»:

(Artikkelen fortsetter under karusellen)

3144

Opp til fem personer kan spille sammen i «Beast», og brettene skal klareres på tid. Til forskjell fra «Horde» kan du i «Beast» ubegrenset starte på nytt samt velge nye figur når du dør. Du går heller aldri helt tom for ammunisjon. Er magasinene tømt, holder det at du venter litt så er de straks fulle igjen.

Ikke lenger «mest badass»

Cliffy B. lanserte slagordet «større, bedre og mer råtass» («bigger, better and more badass») for «Gears of War 2», men forteller til nettsiden at den påstanden til slutt slo tilbake på ham selv.

Denne gangen dropper Epic slagordene, men Cliffy likevel er ikke spesielt tilbakeholden i beskrivelsen av «Gears of War 3».

- «Gears of War 3» kommer til å bli det peneste, morsomste, innholdsrike og, aller viktigst, mest polerte «Gears»-spill vi har produsert. Vi hevet terskelen med «Gears of War 2», men alle tok oss igjen, og nå tenker vi «okay, vi må slå tilbake dobbelt så hardt», sier Bleszinski.

«Gears of War 3» slippes til Xbox 360 etter planen 8. april 2011.

Se Cliffy B. demonstrere «Gears of War 3 på E3 2010:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.