RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Detaljer om GTA PSP avslørt

Rockstar har lettet på lokket, og avslører nye detaljer om «Grand Theft Auto: Liberty City Stories» til Playstation Portable.

I et intervju med det offisielle Playstation-magasinet avslører Rockstar, skaperne av «Grand Theft Auto»-serien, flere detaljer rundt « Liberty City Stories».

Du spiller blant annet som mafiabossen Tony Cipriani fra «GTA III», naturligvis i Liberty City. Historien er imidlertid satt til 1998, rundt tre år før historien i «GTA III».

Biler og omgivelser vil være mildt forandret for å tilpasse seg tiden, og du vil få muligheten til å kjøre motorsykler, som i «Vice City». Ifølge Eurogamer blir det imidlertid ikke implementert helikopter eller fly.

For å tilpasse spillet til PSP har Rockstar utviklet et nytt kontrollsystem som skal gjøre det svært enkelt å sikte inn fiender. Rockstar selv mener systemet er det beste hittils for noe «GTA»-spill.

På skyggesiden ser det skummelt ut for trådløs flerspillermodus. Rockstar forteller at de konsentrerer seg først og fremst om enspillerdelen. Ingenting er likevel 100 prosent avklart ennå.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere