RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Detonate

Sist oppdatert:
«Detonate» er noe så sjeldent som et mobilspill med en historie. Hjelp Zack Masters med å bombe den onde Dr. Zork sønder og sammen.

Det hevdes at «Detonate» er et «må ha» for alle mobilspill-elskere, men det er en sannhet med modifikasjoner. Spillet er bra, men de forbedringene som kunne vært gjort er altfor innlysende.

Du spiller rollen som Lt. Commander Zack Masters i utbrytergruppen Freedom Alliance. Oppgaven din er å sprenge deg gjennom et av Xieon-imperiumets våpenlager - bevoktet av den onde Dr. Zork.

Hvert oppdrag starter med en kjapp briefing fra hovedkvarteret, og du får også litt hjelp gjennom Zack Masters tankebobler. Så langt virker alt morsomt og bra.

Det første brettet går unna i en fei, men allerede her begynner jeg å kjede meg en smule. Oppdragene er i praksis bare tull, du skal gjør det samme hver gang: Sprenge klosser, finne en nøkkel og passe deg for roboter. I tillegg beveger figuren din seg utrolig sakte.

Brettene blir riktignok mer og mer vanskelig, og du lander av og til på spesialbrett hvor du for eksempel skal utmanøvrere en spesiell robot, men til syvende og sist gjør du det samme om og om igjen. Hadde du blitt forsynt med litt fler våpen, hadde brettene vært konstruert litt mer fantasifullt, hadde du måttet bruke hodet en smule mer og hadde Zack løpt litt kjappere hadde det vært kongespillet.

Dermed havner vi dessverre bare rett over middels på terningen. Terningkast 4+

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere