RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Detta blir kjetting!!!

Sist oppdatert:
Båtfolket har ikke gitt opp sesongen ennå. Kjettingstatistikken er klart det viktigste når båter skal profileres i Bærum.

"Båter i Sjøen" går av stabelen 4.-7. september på Kadettangen i Sandvika. I forkant av arrangementet prøver bransjen selvsagt å få mest mulig blest rundt arrangementet, men det spørs om dagens pressemelding med tittelen "DETTE BLIR KJETTING!" får folk til å strømme til Bærum.

Arrangørene er tydelig svært imponert selv over hvor mange båter og hvor mye kjetting som skal til for å holde bryggene på plass under arrangementet.

Derfor kliner de til med sin egen bryggestatistikk:

"..over 800 bryggemeter, 15.000 flyteelementer, over 100 tonn med moringer, nærmere 4.000 meter med kjetting/tau. Dette gir en oppdrift på ca. 500 tonn, bryggeanlegget vil dermed kunne bære ca. 5.500 mennesker samtidig."

Men det å imponere med kraftig infrastruktur er slett ikke det eneste arrangøren har å slå i bordet med. Et eget avsnitt om "Østersåpningutdanning" forventes også å være et trekkplaster:

"Lørdag gir vi bort over 1000 østers ! Tidligere Norgesmester i østersåpning, Heini Petersen, demonstrere hvordan denne delikatessen åpnes. Publikum vil få lære hvordan man åpner østers og selvfølgelig prøvesmake."

Likevel innrømmes det at det faktisk finnes noen nyheter på utstillingen. For eksempel den omstridte kalesjeproblematikken:

"Spesielt nevner vi Marex og deres helt nye 330 Cabriolet. Denne båten sies endelig å ha løst kalesjeproblematikken. Et spennende og nytt konsept."

Hva denne problematikken består av, vet ikke denne redaksjonen helt, da vår kompetanse ikke strekker seg ut over vannkanten. Men det er mulig det dreier seg om vriene kalesjer som ikke åpner seg fort nok når de høye sjampagneglassene heves og hattene løftes hver gang sola titter frem over Hankø.

Mor'n døø, der traff vi i hvert fall spikern på skallen!!

PS! Eksperthjelpen under årets messe gis blant annet av tidligere sjefredaktør i Seilas, Henrich Nissen-Lie. Hva nåværende Seilas-redaktør Ole Henrik Nissen-Lie skal drive med den helgen, vet i hvert fall ikke Propaganda-redaksjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere