RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette anbefaler Nordea

Sist oppdatert:
Nordea øker sitt kursmål for Norske Skog og avtroppende toppsjef Jan Reinås. Her kan du se hva annet som anbefales i meglerhusets ukesportefølje
- Etter en liten korreksjon i september, har markedet stort sett fosset kontinuerlig fremover og er opp med over 60 prosent fra bunnen. Vi tør ikke ta sjansen på å si at markedet nå har overreagert og skal ned, men vi tror fokus vil skifte mot aksjer som har vært glemt i oppgangen, skriver Nordea i presentasjonen av ukens anbefalte aksjeportefølje.

Norske Skog er en av aksjene i porteføljen. Her øker nå Nordea sitt kursmål til 165 kroner, og opprettholder kjøpsanbefalingen.

- Norske Skog overrasket positivt innen Europa og Australasia. I Europa var det særlig magasinpapir som overrasket, med høyere volum (og dermed kapasitetsutnyttelse) enn forventet. Resultatene innen Asia og Sør-Amerika var svakere enn forventet, skriver Nordea om papirkonsernets kvartalstall.

Nordea gjør ingen endringer i sin anbefalte portefølje.

Nordea anbefaler disse aksjene.

* Norsk
* Telenor
* Smedvig
* Norske Skog
* Ementor

Den siste uken i år steg Nordeas portefølje med 1,6 prosent, mens Oslo Børs hovedindeks klarte 1,9 prosent. Hittil i år har porteføljen steget med 45,4 prosent, mot 41,9 prosent for hovedindeksen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere