RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette avslørte Sony på CES 2010

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Se hele pressekonferansen til skaperen av Playstation 3.

Teknologimessen Consumer Electronic Show (CES) er i full gang i Las Vegas. Torsdag annonserte Microsoft blant annet den nye onlinetjenesten «Game Room», lanseringsplanen for Natal og at utvidelsene av «Modern Warfare 2» vil slippes til Xbox 360 før PC og PS3.

SISTE NYTT: Alt fra CES 2010

Nå har Sony holdt sin pressekonferanse. CES er tradisjonelt ikke en messe overrepresentert av spillindustrien og Sony har så langt ikke annonsert de helt store nyhetene.

Selskapet har lansert sitt nye slagord «make.believe» som spiller på at alt du kan forestille deg kan gjøres virkelig (i alle fall på PS3, tipper vi) samt at Playstation Network nå skal strekke seg over flere Sony-produkter, som Bravia-TV-er, Blu-ray-spillere og Vaio-PC-er.

Toppsjef Kaz Hirai annonserte også at salget av PS3 har tatt av, og økte i 2009 med 76 prosent i forhold til året før. Takket være priskutt gikk nær fire millioner konsoller over disk de siste fem ukene før nyttår verden over. Sony forventer å selge 13 millioner PS3-konsoller før vi skriver april 2010.

En annen nyhet som blir presentert på CES 2010 er muligheten til å spille spill og film i 3D. Nyheten blir tilgjengelig senere i 2010 via en oppdatering av systemprogramvaren i PS3.

Det er har også blitt sluppet flere bilder og videoer fra «Gran Turismo 5», nærmere bestemt av Mercedes SLS AMG. Du kan se den nye traileren i bunn av artikkelen.

Gametrailers.com var til stede under Sonys pressekonferanse og har publisert begivenheten i fire videoer. Se hele konferansen nedenfor.

Sonys pressekonferanse på CES 2010, del 1:

Sonys pressekonferanse på CES 2010, del 2:

Sonys pressekonferanse på CES 2010, del 3:

Sonys pressekonferanse på CES 2010, del 4:

Se Mercedes SLS AMG-traileren til «Gran Turismo 5»:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere