*Nettavisen* Nyheter.

Dette betyr drømmene dine

Har du lurt på hva drømmen din egentlig betydde? Nå kan du få dine drømmer tydet av en drømmetyder. Se eksemplene her.

05.01.06 16:18

Undrer du over hva dine drømmer prøver å fortelle deg, eller om de sier noe om deg, eller hva som skjer eller vil skje i livet ditt? Drømmene er en kilde til visdom. Tolker du drømmer kan du finne svaret på spørsmål, skille mellom rett og galt, få advarsler eller oppnå personlig utvikling.

Her finner du drømmetydning.

Sjekk bare disse eksemplene:

Vann
Klart vann er alltid et godt tegn og symboliser blant annet hell, fremgang og en ny start i livet. Hvis vannet ikke er klart er det alltid et dårlig tegn og må tas som en advarsel. Uklart vann kan bety følgende ting; uhell, sykdom, død, vold, tap av kjærlighet eller penger. Leker du i klart vann vil du oppleve en nydelig kjærlighetsaffære. Er vannet uklart når du leker i det, kan forholdet bli voldelig. Ukontrollerte vannmasser kan bety at du må få større selvkontroll. Temperaturen kan også bety noe, hvis vannet er for kaldt viser du ikke nok følelser. Hvor rolig vannflaten er kan si noe om hvordan du vil få det, hvis vannflaten er helt rolig vil du få det bra. Vann kan også være et symbol på renselse, hvis du bader eller vasker deg med vann er det sannsynlig at du forbedrer deg. Drikker du vann som er uklart, skittent eller varmt kan du komme til å miste status eller penger. Hvis du drikker klart og kaldt vann vil ting gå bra. Når du drømmer om vann må du alltid analysere alle detaljer i drømmen.

Barn
Dette kan være en ønskeoppfyllende drøm. Vurder drømmen nøye og se på de andre symbolene. Gråtende barn kan bety dårlig helse eller en mindre skuffelse i ditt følelsesliv. Et oppvakt og rent barn kan bety et vidunderlig kjærlighetsforhold. Å drømme om et barn kan også si noe om deg selv, det kan utgjøre en barnslig side av din personlighet eller si noe om ditt følelsesliv. I tillegg kan et lite barn symbolisere kreativitet eller nye ideer.

Sex
Å drømme om sex kan være så enkelt som at du har hatt en våt drøm uten noen spesiell betydning, eller så har det en litt mer omfattende symbolikk. Det kan være et symbol på at du må få et mer avslappet forhold til sex. Drømmen kan fortelle om sider ved din seksualitet du har fortrengt eller ikke vet om. Den kan symbolisere nærhet eller skjønnhet. Er du aggressiv tar du ikke nok hensyn til partneren. Drømmer om sex kan også vise at du er i utvikling på dette området.

Naken
Å være naken i en drøm kan bety mange ting. Du kan føle deg sårbar eller gjennomskuet. Nakenhet kan også symbolisere sannhet. Du kan være ekshibisjonist, eller det kan være at du er for opptatt av seksuelle prestasjoner. Nakenhet kan også være et ønske om å skifte klesstil. I dette tilfellet må du prøve å huske hvordan du følte det da du stod der naken, og analysere drømmen i forhold til dette og andre symboler. For noen vil nakenhet også symbolisere hell. Så du noen andre enn deg selv som var nakne kan dette bety forandring eller en skandale, såfremt du ikke hadde en våt drøm. Hvis noen fra det motsatte kjønn kler av seg må du ikke stole på en person du nettopp har møtt. Er det som har samme kjønn som deg selv som kler av seg vil du få svaret på et mysterium. Hvis du kler av deg bør du avslutte et forhold.

Makaroni
Ser du makaroni må du spare penger. Spiser du det kan du komme til å tape penger. Makaroni symboliserer også enten uventede gjester eller en uforberedt fest.

Knuse
Knuser du noe viser dette at du er under mye press. Du må ta en avgjørelse med en gang så presset skal bli mindre. Det kan også være en oppfordring om å få ut aggresjonen din og ikke samle den opp.

Vår drømmetyder kan tyde dine drømmer for deg, og du kan også få svar på hva spesifikke elementer i en drøm betyr.

Her finner du drømmetydning.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag