RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ble for flaut for sønnen

(TV3)
Sist oppdatert:
Hilde Jørstads 15 år gamle sønn har bare reagert på én ting.

(SIDE2:) Når man er 15 år er det meste foreldrene finner på rimelig flaut. Heldigvis for Hilde Jørstad er sønnen hennes Oscar, ganske så tolerant.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hilde Jørstad er en av «Charterfebers» største stjerner. Sammen med Svein Østvik har hun satt standarden for gærne nordmenn i syden, i flere sesonger av TV3-serien.

- Du er jo sånn
Men der flere tenåringer nok hadde syntes at foreldrene var i overkant sprudlende, forteller Hilde at sønnen hennes tar alt oppstyret med stoisk ro.

- Han er så herlig! 15 år og mitt i den verste tida for å være flau over meg, men han sier bare «jammen mamma, du er jo sånn! Sånn oppfører du deg jo hele tida!». Så da er det liksom greit da, sier hun til Side2.

- Men den dagen han sier at «Mamma, nå er det nok», så slutter jeg. Det sier seg selv, han er viktigst, sier hun.

Det har alikvel vært spesielt én episode sønnen reagerte på, der Hilde fikk streng beskjed om at nå hadde hun gått ørlite forlangt. Å velge BH-størrelse basert på hodestørrelse i beste sendetid, kan bli litt mye selv for den mest garvede tenåringssønn.

Se klippet her:

I årets «Charterfeber» skal Hilde på fitnessferie sammen med personlig trener Pål Hauge. Egentlig skulle hun være reiseleder sammen med Svein Østvik, men smertefull gallestein satte stopper for den planen. Men skal vi tro Hilde, var dette det beste som kunne ha skjedd.

- Det er den beste turen med «Charterfeber» jeg noen sinne har vært på, sprudler 39-åringen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere