RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ble for grovt

(Sony)
Sist oppdatert:
Tyrkiske myndigheter forbyr Justin Timberlake og Ciaras musikkvideo.

(BIIPMAG): Det blir ingen kjærlighet, sex og magi for tyrkiske TV-seere. Tyrkiske myndigheter setter nå foten ned for musikkvideoen til Justin og Ciara.

Sensuelt
R&B-sangerne Justin Timberlake og Ciara kom tidligere i år med musikkvideoen til deres nye singel «Love, Sex and Magic». I videoen synger Ciara at hun er naken og kun iført sine høye hæler. Likevel beholder 23-åringen litt klær på i musikkvideoen, men de to sangerne er svært sensuelle: Ciara slikker øret til Justin og gnir rumpa mot ham.

Justin på sin side stikker fingeren sin inn i munnen til Ciara og i tillegg er det også svært sensuelle dansetrinn.

Forbud
Denne øreslikkingen og fingersugingen synes tyrkiske myndigheter ble for hard kost. Derfor bannlyser og forbyr de nå superduoens video som de mener er for kontroversiell og sexy til å vises på TV-skjermen.

Synes du det er riktig at videoen forbys? Kommenter nederst!

Artistenes oppførsel i videoen har skapt raseri og landets radio- og fjernsynsråd har nå påbudt alle TV-kanaler om å la være å vise musikkvideoen. Ifølge den tyrkiske avisen Milliyet har rådet besluttet dette fordi klippene inneholder seksuelle antrekk, dansing og scener som strider mot barn og unges utvikling og moral generelt.

Har du ikke sett musikkvideoen ennå? Se den her:

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere