RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Skjermbilde (Zombie Cow Studios)

Dette ble for mye for Microsoft

Sist oppdatert:
«Privates» kansellert på grunn av for seksuelt innhold.

Spillstudioet Zombie Cow Studios har kansellert utviklingen av Xbox 360-versjonen av skytespillet «Privates». Microsoft avviste «Privates» på grunn av spillets «seksuelle natur», skriver studioet på sine hjemmesider.

Avvisningen burde ikke komme som noen overraskelse på Zombie Cow. Microsoft signaliserte allerede i mai at «Privates» neppe ville gå gjennom sensuren.

- Vi har retningslinjer som følger kravene fra sensurorganer verden over tett. Selv om vi ikke har sett dette spillet, kan vi bekrefte at ut fra hva vi har lest på nettet om «Privates», så vil det ikke passere sensuren og bli distribuert på Xbox Live, sa Microsofts talsperson David Dennis den gang, skriver Eurogamer.

Zombie Cow virker på sin side fornøyd med Microsofts håndtering av spillet.

- Folkene hos Microsoft har vært fantastiske. De har gitt mye støtte og hjelp opp gjennom, men ga til slutt råd om at «Privates» ikke ville bli godkjent på grunn av dets seksuelle natur, skriver Zombie Cows Dan Marshall.

Spillet er imidlertid tilgjengelig til PC, så om du har lyst til å spille som en liten mann inne i en stor kropp kan du sjekke «Privates» ut på privatesgame.com.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere