RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette ble solgt til femåringer

(Bulls)
Sist oppdatert:
Vil du la en femåring fargelegge disse tegningene?

(SIDE2:) De fleste barn elsker å fargelegge, og søte kaniner, vakre prinsesser og tøffe biler er populære i fargeleggingsbøker.

Et britisk fargeleggingshefte skiller seg litt ut. Her kan barna fargelegge groteske bilder fra filmer som «Carrie», «Nattsvermeren» og «The Shining».

Blod og våpen
Fargeleggingsheftet «Colour Me Good - Arrggghhhh!!» var i salg i en britisk nettbutikk, og henvendte seg til målgruppen fem-åtte år.

I heftet kan barna tegne en skrikende Marion Crane som blir drept i dusjen i «Psycho» og en surfer som er i ferd med å spises av hai i «Haisommer».

De kan også fargelegge det rennende blodet til Carrie i filmen med samme navn og Alex Forrest som gjør seg klar til å drepe en kanin i «Fatal Attraction».

Flere av filmene har 15 og 18 års aldersgrense - en alder hvor man sjelden er interessert i å fargelegge.

Egentlig for voksne
Butikken som solgte heftet, Tesco, har beklaget å ha støtt foreldre og barn. En talsmann sier til Daily Mail at de ikke fikk informasjon fra produsenten om at et slikt hefte var i salg.

En talsmann for produsenten I Love Mel sier at fargeleggingsheftet egentlig er beregnet på voksne. Hvor de finner voksne som liker å fargelegge enkle strektegninger, vites ikke.

Fargeleggingsheftet er ikke lenger i salg.

Her kan du for øvrig finne langt hyggeligere fargeleggingstegninger.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere