RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dette blir for dumt, Britney

(Splash/All Over News)
Kostymekluss for popprinsessen...

(SIDE2): Under avslutningskonserten til Britney Spears (27) i Los Angeles kom kostymeskiftene som perler på en snor.

Få siste nytt fra Side2. no: Klikk her!

Litt mye...
Popprinsessen er kjent for sine sexy og utfordrende antrekk på scenen - men denne gangen ble et av antrekkene akkurat litt for mye av det gode...

I svart body med høye hæler til, slips, politilue og store gullsolbriller så Britney ut som Village People fra helvete... Det var under låten «Hit Me One More Time» at dette særegne antrekket som ser ut som en miks av Village People og George Michaels famøse politivideo.

Når det er sagt så var det mange av antrekkene som var skikkelig tøffe - og ikke minst supersexy. Gullbodyen med glitter og stas over det hele var en av de tøffeste kostymene hun skiftet til.

Se bilder fra konserten og alle antrekkene under!

Makt
Det har blåst ekstremt rundt Britney de siste årene, men det siste året har popartisten stablet livet og karrieren på beina igjen. Av magasinet Forbes ble hun i år kåret til den 13. mektigste kjendisene i verden. Ikke dårlig for en 27-åring.

Bare i år har hun tjent 35 millioner dollar (eller om lag 250 millioner kroner) - noe som gjør henne til artisten med den nest beste inntekten i 2009, så Britney sliter iallfall ikke på den fronten...

2409

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere