Gå til sidens hovedinnhold

Dette blir hetest i 2007

Hva blir mest trendy i år? Svaret får du i Side2s store guide for vårmoten.

(SIDE2): I 2006 var ankelbootsene, shortsen og dødningshoder blant de heteste trendene. Men hva kommer vi til å gå med i 2007?

Kjolen - den nye jeansen
Det er ingen tvil om at kjolen har kommet for fullt tilbake det siste året, og vi kommer heller ikke til å rydde bort kjolene med det første i 2007. Moteeksperter spår kjolen som «den nye jeansen». Vi kunne nesten ikke leve uten en jeans for bare noen år siden. Nå kan vi nesten ikke leve uten noen kjolen.

Kjolene skal være superkorte, og gjerne a-formet. 70-tallet har vært inspirasjon for mange av verdens heteste designere. Blant annet er Chloe, Prada og Gucci inspirert av de brune, gule og oransje fargene.

Buksedressen
Fjorårets shortstrend har nå gått over til buksedresser. Vi vil trolig også se en del shortser i 2007, men en hel dress eller shorts med høyt liv og seler blir trolig det heteste til våren.

Skyhøye sko
Pumpsene og de skyhøye skoene er fortsatt like trendy i 2007. Sølvpumps har kommet for å ta over for gullskoene.

Nettingstrømper
I år har de fleste kastet de solbrune strømpene, og glitret i sprekere farger. Knallfarget strømpebukser eller tights i leopardmønster er hett nå, men nærmere sommeren vil vil nok gå mer i nettingstrømpene.

Smale belter
De brede beltene kan du putte inn i skapet og spare til neste store belte-bølge. Nå skal beltene være supersmale. Bruk gjerne ett supertynt brunt skinnbelte til en a-formet kort kjole. Slik får du den riktige catwalk-looken.

Ray Ban
De klassiske solbrillene fra Ray Ban er for fullt tilbake, etter at den hadde sitt store gjennombrudd på 80-tallet. Stjerner, modeller og stylister sverger til de kule solbrillene i sort eller hvitt. Den unge Hollywood-skuspilleren Mischa Barton er blant stjernene som gjerne stiller i solbriller fra Ray Ban.

Brunt skinn ala 70-tallet
Brunt skinn blir in skal vi tro Jean Paul Gaultier for motehuset Hermes. Designeren er tydelig inspirert av fargene fra 70-tallet, og matcher brune, oransje og gule plagg til brunt skinn.

Sort-hvitt
Luella Bartley er bare en av mange designere som fortsetter med sort-hvitt trendene til sommeren. Kontrastene med sort og hvitt er både elegant, trendy og tidløst.

Blått og sort
Blått og sort har tidligere vært helt forbudt, men disse fargene er helt rett i vinter. Til våren kan du også matche sort og blått, så kast deg på trenden allerede nå.

Lilla og rødt
Fargekombinasjonen lilla og rødt er hot akkurat nå, men kommer definitivt til å fortsette til sommeren. Gucci er blant designerne som elsker kontrastene med rødt og lilla.

Gult
Designeren Valentino går mot en lys sommer i gule plagg. Modellene stråler i kjoler og trenchcoater i den knallgule fargen.

Sølv
Gull har lenge vært trendy, men nå har sølv tatt over. Gå gjerne for vesker, sko, belter eller annet tilbehør i sølv. Ralph Lauren er blant designerne som har lagt sin elsk på sølv for sommeren 2007.

Nagler
Burberry Prorsum går for en naglefylt vår 2007. Kjoler og topper er prydet med massevis av nagler. Designeren matcher nagleplaggene med store sølvsmykker, og understreker dermed at nå er det sølv som gjelder. Kast deg på trenden du også.

Husk at trendene fra catwalken er til inspirasjon for deg - alt trenger ikke å følges slavisk.

Ha en fortreffelig motevår 2007!

Les mer om mote og skjønnhet her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett